Очакванията ми за летния сезон са много добри. Това каза

...
Очакванията ми за летния сезон са много добри. Това каза
Коментари Харесай

Евтим Милошев: Увеличението на капацитета на ГКПП „Малко Търново” е стратегическа задача

Очакванията ми за летния сезон са доста положителни. Това сподели нощес служебният министър на туризма Евтим Милошев в предаването „ На фокус " по Нова телевизия.

Още в първите дни на ръководството си той се е срещнал с представители на туристическия отрасъл, както и с кметове на морските общини.

Туризмът е на първо място съгласуваност, акцентира Милошев. Увеличението на потенциала на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново " е стратегическа задача, счита той.

„ Идеи като тази да има аеросвързаност, посредством която да бъдат основани повече линии към летището в Бургас, са амбициозни и би трябвало да бъдат подкрепяни. Това е нещо, което може да даде целогодишен темперамент на туристическия поток към морето. Това е самодейност, която Министерство на туризма може да поддържа ", добави Милошев.

Милошев уточни, че има концепция основаната, поради наводнението в Царево, междуведомствена комисия да стане непрекъсната. По думите му мостът Царево-Ахтопол е възобновен, а оборудването към квартал „ Василико " следва да бъде пуснато в придвижване.

Евтим Милошев посочи, че България има потребност да се ръководи от постоянни кабинети, зад които стои съществено болшинство и идея. Служебният кабинет той назова „ сираче ", защото всички политически партии и президентът са се дистанцирали от него.

Поканата за министерския пост към него е била отправена персонално от служебния министър председател Димитър Главчев, с който се познава повече от 15 години.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР