Очаква се навлизането на Samsung и китайските производителиЕдин от първите

...
Очаква се навлизането на Samsung и китайските производителиЕдин от първите
Коментари Харесай

Конкуренцията при 8K телевизорите се изостря

Очаква се навлизането на Samsung и китайските производители

Един от първите участници на пазара за 8K тв приемници е японката компания Sharp

Конкуренцията на пазара за тв приемници с поддръжка на 8K резолюция ще се изостри през втората половина на годината, когато се чака в играта да се включи Samsung Electronics, заяви DigiTimes, базирайки се на източници от промишлеността.

Samsung ще нападна пазара с 65-инчови 8K тв приемници през третото тримесечие. Компанията приготвя тънки QLED модели за ревюто IFA 2018, което ще ксе състои от 31 август до 5 септември в Берлин.
още по тематиката
Новите тв приемници на Samsung идват с технологии за изкуствен интелект, които покачват качеството на видеото с ниска резолюция, приближавайки го го до 8K.

Един от първите участници на пазара за 8K тв приемници е японката компания Sharp, която твърди, че през актуалната година тези модели се продават по-добре от предстоящото.

Sharp е преизпълнила проекта си, с помощта на мощната поддръжка от страна на своя мажоритарен притежател Foxconn, който й оказва помощ да продава тв приемници в Китай и в същото време обезпечава индустриални мощности за огромни панели.

Китайските производители на тв приемници Hisence, Skyworth и Konka също създават 8K и се чака скоро да ги пуснат на пазара. Hisense, в частност, употребява 75-инчови 8K панели, създадени от BOE Technology.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР