По време на първата политическа итерация на Дейвид Камерън, като

...
По време на първата политическа итерация на Дейвид Камерън, като
Коментари Харесай

„Истинското синьо“ става зелено, докато партията язди вълната на провинцията

По време на първата политическа итерация на Дейвид Камерън, като водач на опозицията, той прикани английската общност да „ гласоподава за синьо, да стане зелено “. След като пристигна на власт, на екипа му беше казано да се отърве от „ зелените нелепости “ – консервативните стратези имаха вяра, че екологичните цели не са известни измежду електората.

Сега Риши Сунак отслабва в социологическите изследвания, откакто смекчи политиките за нулево чисто ползване и видя реките и крайбрежията на Англия опустошени от канализацията. И партията на торите може да би трябвало да пресметне разноските в селските региони, които постоянно са били в кондензиран колорит на синьото - част от гласоподавателите прескачат кораба, привлечени от про-природната позиция на Зелената партия.

На последните локални избори Зелените взеха повече места от консерваторите, в сравнение с от лейбъристите (32 против 31). Това е втората вълна от трагичен скок: през май предходната година три четвърти от облагите на партията бяха от тори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР