На колко години е Мис България 2009 Антония Петрова? Истинската

...
На колко години е Мис България 2009 Антония Петрова? Истинската
Коментари Харесай

Съученици на Антония Петрова-Тоца: Тя лъже, че е на 40 години, на 42 е! 


На какъв брой години е Мис България 2009 Антония Петрова? Истинската й възраст се трансформира в по-голяма тайнственост от тази на Лили Иванова, написа Intrigi.bg. Преди няколко дни застаряващата миска означи 40-ата си годишнина с дребна тортичка, върху която възпламени четири свещички. Тоца неколкократно означи, че става на 40 години и по тази причина няма да чества както прилича.

Според Уикипедия миската е родена на 13 май 1984 година, до момента в който във Facebook тя посрещна рождения си ден на 23 май дружно с двете си деца и брачна половинка си. В интернет пък от дълго време се носят тайни теории, съгласно които госпожа Батинкова е много по-възрастна и крие действителните си години.

Бивши съученици на Антония разкриха, че тя в действителност лъже за възрастта си. „ С Тоца учихме в едно и също учебно заведение в Перник. Аз бях от прилежащия клас, само че бяхме в еднакъв випуск. Няма по какъв начин да е на 40 години, защото аз карам 43-тата “ , описа неин съученик.

Ще се запитате за какво пък й е да лъже за 1-2 години? Много просто! Истината е, че когато завоюва купата „ Мис България “ Антония бе на границата на възрастовото ограничаване за присъединяване в състезанието. В него се позволяват дами сред 18 и 25 години. А тя бе навръх 25 – или най-малко по този начин твърдеше. Ако се има вяра на изказванията на нейните съученици обаче, се оказва, че през далечната 2009-а Тоца е трансферирала 26-ата си годишнина и не е имала право да взе участие в състезанието.

Как и кой й е оказал помощ да прикрие годините си, остава мистерия. Опашатата й неистина обаче повлича след себе си още хиляди други и по този начин през днешния ден на Антония й се постанова да духа свещички за 40-и рожден ден, вместо 42-ри.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР