Германия обмисля данъчни облекчения и социални реформи, за да насърчи

...
Германия обмисля данъчни облекчения и социални реформи, за да насърчи
Коментари Харесай

Берлин проучва данъчни облекчения, за да накара германците да работят по-дълго

Германия обмисля данъчни облекчения и обществени промени, с цел да насърчи хората да работят повече, присъединявайки се към Обединеното кралство и Холандия в устрема да се оправят с икономическото неразположение в района, като извърнат огромен спад в междинното работно време.

След месеци на спор, ръководещата коалиция на немския канцлер Олаф Шолц приготвя „ проект за напредък “, който ще бъде оголен идващия месец, който има за цел да направи работата по-дълго време по-възнаграждаваща. Обсъжданите разновидности включват понижаване на налозите върху изключителния труд и преразглеждане на компенсациите, съгласно хора, осведомени с проектите.

Намаляването на работните часове в цяла Европа след пандемията утежни икономическото показване и слабата конкурентоспособност на района, привличайки политиците внимание във време, когато застаряващото население понижава работната мощ.

Германия има най-краткото приблизително работно време от всички развити стопански системи, съгласно последните данни на Организацията за икономическо сътрудничество и раз з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР