ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Очаква се бившият преводач на звездата

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Очаква се бившият преводач на звездата
Коментари Харесай

Ипей Мизухара, бивш преводач на звездата на МЛБ Шохей Охтани, вероятно ще се пледира за невинен като формалност

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Очаква се някогашният преводач на звездата на Лос Анджелис Доджърс Шохей Отани да пледира почтен във вторник на банкови и данъчни измами, условност преди съглашение за признание на виновността, което той е договорил с федералните прокурори в широкообхватно дело за спортни залагания.

Прокурорите споделиха, че Ипей Мизухара е откраднал близо 17 милиона $ от Охтани, с цел да изплати задължения за спортни хазартни игри по време на дългогодишна скица, от време на време имитирайки японския бейзболист пред банкери, и употребявайки техните персонални и професионални връзки. Мизухара подписа съглашение за признание на виновността, което разказва обвиняванията на 5 май, а прокурорите го оповестиха няколко дни по-късно.

Изправянето на Мизухара пред федералния съд в Лос Анджелис е планувано за вторник, където американският магистрат Джийн П. Розенблут ще го направи помолете го да се пледира по едно обвиняване за банкова машинация и по едно обвиняване за сключване на подправена данъчна декларация. Оч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР