ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Сегашният представител Карол Милър е

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Сегашният представител Карол Милър е
Коментари Харесай

Непокаялият се бунтовник от 6 януари Дерик Еванс се изправя срещу представителя на Републиканската партия Карол Милър в Западна Вирджиния

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Сегашният представител Карол Милър е виждала доста политически противници през дългия си интервал на известност кариера, само че може би не толкоз бурна като Дерик Евънс, нейният конкурент на републиканските първоначални избори във вторник в 1-ви конгресен окръг на Западна Вирджиния.

Еванс беше участник в протеста на 6 януари 2021 година в Капитолия на Съединени американски щати, и неговите словесни офанзиви против три мандата конгресмена станаха по-шумни с наближаването на изборите.

И двамата са големи поддръжници на някогашния президент Доналд Тръмп, само че приликите може би свършват дотук.

Милър не се изявява спрямо някои от по-откровените си сътрудници, откогато стана третият жена от Западна Вирджиния, определена в Конгреса през 2018 година 73-годишният фермер за бизони и притежател на дребен бизнес също е служил шест мандата в Камарата на делегатите на Западна Вирджиния. Нейният татко е починалият представител на Съединени американски щати Самуел Дивайн от Охайо.

През 2022 година Милър получи 66% от гл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР