Обвиняемият Георги Попов, който е притежател на мажоритарния пакет акции

...
Обвиняемият Георги Попов, който е притежател на мажоритарния пакет акции
Коментари Харесай

Обвиняемият Георги Попов с телефонно интервю за БТВ

Обвиняемият Георги Попов , който е собственик на мажоритарния пакет акции на " Левски " се включи " изненадващо " тази заран в ефира на БТВ . В студиото бе спортният коментатор Борис Касабов, когато водещата заяви, че укриващият се в Дубай предприемач желае включване. За всички осведомени с работата в телевизия е ясно, че това няма, по какъв начин да стане.

Обикновените жители нямат ефирните телефони на студиото , редакторите не включват без решение на шефовете на новините всеки поискал думата. За прелиминарен сюжет приказват и фрагментите, които бяха пуснати по време на диалога с Попов. На ефирен диалект те се назовават " покритие ", само че нито една телевизия в света не може да го излъчи незабавно, в случай че не е квалифицирано часове по-рано.

Във включването си Попов изясни, че не се е " изгаврил " с Тити Папазов, тъй като не го познава. Баскетболният треньор имал диалози с колегата му Васил Божков, само че той от своя страна не можел да приказва от негово име. Попов съзнателно вкара в интригата още веднъж премиера Бойко Борисов. Акциите били джиросани на него, тъй че той в този момент трябвало да ги трансферира на почитателите. Вчера митове на " Левски " дефинираха като подигравка държанието на Божков, който се пробва да направи цирк. Според главният очевидец против Божков - Цветомир Найденов двамата са били дружно, като Божков е суфлирал на своя зависещ.



От няколко дни БТВ се трансформира в естрада на двамата бегълци . Васил Божков даде към този момент две изявленията за Антон Хекимян, като второто продължи повече от 40 минути.

А през днешния ден Попов се похвали отново в ефира на малкия екран, че в Дубай е топло и няма да се връща в България, където щели да го приберат " на топло ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР