Няколко месеца след като пусна своя нов албум и ,

...
Няколко месеца след като пусна своя нов албум и ,
Коментари Харесай

Адел - самоуверена и секси на корицата на ELLE

Няколко месеца откакто пусна своя нов албум и, Адел още веднъж приковава вниманието ни и то със своята нова промяна - в секси и супер самоуверена жена за корицата на английския ELLE. След тъжната новина по-рано тази година, че анулира поредицата си от концертите в Лас Вегас, Адел споделя пред ELLE за артистичното и личностно прераждане, което я прави в действителност щастлива.

Тя приказва за връзката, кариерата си и за това по какъв начин се е трансформирала в това, което постоянно е мечтала - да се усеща същински мечтана и обичана жена. В основата на изявлението й стои тематиката за бъдещите театрални изяви на певицата.

„ Първите няколко месеца бяха в действителност, в действителност сложни. Бях съкрушена!, споделя Адел за анулацията на концерти - само че това в действителност накара самочувствието ми да нарасне, тъй като това беше доста самоуверено решение. И не мисля, че доста хора биха създали това, което направих аз. Много се гордея със себе си, че удовлетворявам артистичните си потребности. “

След като разказва в елементи какво си показва за бъдещата сцена, на която ще се качи в Лас Вегас, та се връща и обратно.

„ Спомням си, че на 19 записвах доста и от студиото постоянно бързах, с цел да се срещна с приятелите си в кръчмата. Спомням си, че се качвах на метрото и отивах на всяка среща, която имах, и си припомням, че ходех на афтърпартита след дребните концерти на моите другари. Спомням си всички тези неща и си припомням всички първи пъти, когато направих нещо. Спомням си ги даже когато ги върша за милионен път.”

Цялото изявление може да прочетете в, което ще бъде на пазара от първи септември.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР