Някои жени са родени манипулатори, било то поради наследствени черти,

...
Някои жени са родени манипулатори, било то поради наследствени черти,
Коментари Харесай

Искате да го манипулирате? Тези 5 техники работят безотказно

Някои дами са родени манипулатори, било то заради наследствени черти, или фамилна среда. Такива дами виждат да вземем за пример по какъв начин майка им поддържа връзка с татко им и попиват същия модел на държание от тях.

Други обаче се замислят над въпроса по какъв начин да въздействат на сътрудниците си в собствен интерес едвам в по-късен стадий. При тях това постоянно се дължи на обстоятелството, че не се усещат удобно от протичащото се във връзката и вземат решение най-накрая да трансформират нещата в своя изгода.

Мъжете също са разнообразни: някои одобряват такова послушание по отношение на нежните си половинки извънредно умерено. Най-вероятно подобен мъж е имал доста властна, властническа майка и е привикнал да се подчинява, това е потребно и комфортно за него, самият той не желае други връзки, считат психолозите.

Такива мъже нормално не желаят да поемат отговорност и животът „ под чехъл “ изцяло ги устройва. Други мъже въобще не са съгласни да се подчиняват, за тях е доста значимо егото им да не страда. Ето за какво е значимо да взаимодействате умело с мъж, да познавате неговия вид персона, темперамент и да се запознаете най-малко с основата на мъжката логика на психиката.

Психологът Кристина Хабарова споделя пред WDay.ru за най-често срещаните ефикасни способи за операция:

Първият е да премахнете императивния звук, да го измененията на въпрос-заявка. Например: „ Измий чиниите! “ заменете с „ Би ли ти било елементарно да измиеш чиниите през днешния ден? “. Не забравяйте, че когато задачата ви е да го накарате да ви чуе, би трябвало да говорите с мъжа умерено, решително, ясно формулирайки мисълта си. Стигайки до викове и нервност, няма да постигнете нищо.

Истерията е симптом на уязвимост, тя е инструмент, към който прибягвате, когато търпението е изчерпано, само че това е несъразмерна прочувствена инвестиция, след която самите вие ще имате потребност от време, с цел да възстановите силите си. Няма смисъл да хабите нервите и силата си, когато можете да извършите всичко доста по-лесно и умерено.

Вторият вълшебен инструмент е търсенето на опция. Например вашият фаворит ще прекара вечер в бар с другари на чаша бира, а на вас това не ви харесва. Предложете му нещо друго, само че единствено това, което той от дълго време мощно желае, тъй че алтернативата в действителност да надделее във вашата посока.

Например, прекарайте уикенда в зимен център за отдих, където ще карате ски, сноуборд, ще пиете горещо кафе или шоколад по време на отмора, ще отидете на сауна и басейн вечер, след което ще седнете пред камината и ще гледате филм, продължаващ с вкусна вечеря с вино, откакто се преместите в спалнята, където ще бъдете най-красивата, секси и мечтана жена.



Третият способ на женска операция е да го вдъхновите. Идеята е да му вдъхнете кураж да направи нещо потребно за себе си, което ще рефлектира върху качеството на икономическия статус и на двама ви. Ако той влага да вземем за пример в обучение или развиване в дадена професионална област, положителните резултати бързо ще дойдат.

Четвърто: Не забравяйте, че би трябвало да демонстрирате уязвимост. Забравете за фразите „ аз сама “, „ мога и сама “, до момента в който разговаряте с колегата си. Не „ прекъсвайте “ желанието на мъжа да се грижи за вас, по този начин ускорявате самочувствието му, мъжкото му его и заложеното му възприятие на покровител, който е намерил самопризнание за качествата си от обичаната жена.

Един мъж ще се почувства като воин до вас, същински мощен мъж. Покажете на колегата си женската си беззащитност. Не забравяйте да похвалите обичания си. Мъжете обичат комплиментите доста повече от дамите, тъй като нормално по-рядко ги получават. Тогава той ще се старае доста повече да ви радва със качествата си.

Пето: Демонстрирайте интерес към него. Разберете по какъв начин е минал денят му, вечер след работа му споделете, че ви е грижа за него, покажете интерес. Манипулирането на мъж от разстояние също не е мъчно. Пишете за възприятията си, не подценявайте опциите на интернет, видео диалозите, споделяйте фотоси и така нататък Флиртувайте в преписка, забавлявайте се и се шегувайте, не кореспондирайте доста публично, разнообразете връзката.



И един бонус за десерт – по какъв начин да манипулирате мъж, който сте срещнали скоро и сте се влюбили в него?

Не подценявайте честия контакт очи в очи. Покажете своята значителност измежду другите мъже: някой ви се обажда, някой ви написа. Демонстрирайте убеденост. Усмихвайте се. Излъчвайте положителна сила. Наречете го с дребното му име, прекарайте време с него по някакъв рисков метод. Повтаряйте жестовете му, адаптирайте се към придвижванията му, копирайте позата му, това подсъзнателно вдъхва доверие у обекта на вашия интерес.

Ако пък имате шанса да срещнете мъж в живота си, който е подготвен на всичко за вас, надали гореизброените техники ще са ви нужни! Ценете го... Не го губете!




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР