Някои езотерични учения твърдят, че масажирайки определени части на носа

...
Някои езотерични учения твърдят, че масажирайки определени части на носа
Коментари Харесай

Можем да забогатеем с 1 прост масаж

Някои езотерични учения настояват, че масажирайки избрани елементи на носа си, можем да се издигнем в службата, да спечелим нови другари и даже да забогатеем.

Специалистите считат, че някои точки на носа могат да трансформират енергийното ни положение, тъй като са свързани с централната и периферната нервна система.

Около тези точки съществува несъмнено биополе и чакри, които провокират промени в настроението и физическата организация към човек.

Според специалистите, с цел да се извърши някоя от задачите ви, би трябвало просто да масажирате избрана точка от носа си с дребния си пръст за 10 секунди.

Този обред би трябвало да се прави в продължение на час и половина, като на всеки 10 минути би трябвало да масажирате за 10 секунди специфичната точка от носа.

1. За покачване в службата

Ако желаете да се издигнете в кариерата си, би трябвало да масажирате основата на носа си, която се намира сред очите ви.

2. За да получите завещание

 Привличане на пари и замогване

Отпуснете се и си представете близки или родственици, които идват при вас, с цел да ви дадат пари. Масажирайте междинната част на носа си.

3. За да ви провиснал заем или да си върнете дълга

Представете си пари пред себе си и масажирайте върха на носа си.

4. За да спечелите от тотото

В продължение на 5 секунди си повтаряйте щастливите си цифри или мотото, което смятате, че ви носи шанс и не споменавайте думи, които съдържат частицата „ не “. Масажирайте долната дясна част на носа си, която се намира малко по-нагоре от върха му.

5. За да получите парична награда

Повтаряйте си, че сте човек, който заслужава тези пари и масажирайте долната лява част на носа си.

6. За да ви вдигнат заплатата

 Точки по носа и замогване

Представете си щастливата физиономия на вашия шеф и масажирайте лявата част от върха на носа си.

7. За да спечелите нови другари

Убедете сами себе си, че сте прелестен човек и хората към вас ви обичат и почитат. Масажирайте дясната част от върха на носа си.

За да привлечете пари в дома си, можете да употребявате и касичка за пари, която наложително би трябвало да стои по средата на един рафт. Около касичката би трябвало да поставите 4-те представителя на естествените стихии.

В северната част поставете сол – знак на земята, в южната поставете жълта свещ – представител на огъня, в западната се слага чаша вода – признака на водата, а източната пръснете с обичания си парфюм – знак на въздуха.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР