Нови словесни престрелки дни преди разпускането на 48-то Народно събрание.

...
Нови словесни престрелки дни преди разпускането на 48-то Народно събрание.
Коментари Харесай

Отново обвинения за пътя на българското оръжие към Украйна


Нови словесни престрелки дни преди разпускането на 48-то Народно заседание. От „ “ заплашиха със съд водача на поради изказванията, че са позволили медиатори в оръжейните покупко-продажби с Украйна.

отговори на.

„ Ще му дадем опция и тези изказвания да ги потвърди през българския съд.
Посредници няма, покупко-продажбите са направени непосредствено по стратегиите на американското и британското държавно управление за закупуване на оръжие. Те са в изключително огромни размери, в които България в никакъв случай не би могла да си разреши като подаяние да направи на Украйна. “, сподели съпредседателят на Политическа партия.

Според е добре, че сме помагали на Украйна, само че за какво е било скрито.

„ Вчера аз твърдях, че има медиатори, а не господин Борисов, за какво го настоявам, тъй като това написа в публикацията на „ Ди Велт “. А дали е правилно - дано да се схванат кой от двамата вицепремиери в държавното управление „ Петков “ лъже - или “, разяснява Христо Гаджев, ръководител на парламентарната комисия по защита.

Пред националното радио някогашният вицепремиер напомни, че като ръководител на междуведомствената комисия е парафирала покупко-продажбите.

„ Всички тези покупко-продажби минават с неин автограф и с автограф на военния министър, с краен снабдител Полша, в документите не написа Украйна “, сподели.

Снимка: bTV


Потърсихме Нинова за коментар, само че тя не отговори. Вчера със статус във Facebook тя съобщи, че България не е изнесла нито един патрон за Украйна.

Междувременно някогашният съдружен сътрудник на „ “ съпостави политическата среда с фентъзи поредицата „ Хари Потър “ и атакува Петков:

Снимка: bTV


„ Как „ “ събират положителните сили. Тоест всички, които не са с тях - са неприятните сили. Дъмбълдор против Волдемор. “

Вчера ДСБ даде мандат за договаряния с Политическа партия за общо присъединяване в изборите, а сега управлението на „ Да, България “ взема решение по какъв начин ще влезе в новото обединяване.

Решение за взаимно явяване на изборите се чака и от третия член на „ “ – „ Зелено придвижване “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР