Новак Джокович с лекота се класира за четвъртия кръг на

...
Новак Джокович с лекота се класира за четвъртия кръг на
Коментари Харесай

Джокович продължава с убедителните игри в САЩ

Новак Джокович с лекост се класира за четвъртия кръг на US Open, откакто се наложи с 6:3, 6:3, 6:1 над Ян-Ленард Щруф за един час и 42 минути на корта. За Ноле това е 29-а поредна победа и общо 26-а от началото на 2020 година

Сърбинът е огромният любимец за спечелването на Откритото състезание на Съединени американски щати. Ако победи на кортовете в Ню Йорк той ще има 18 трофеи от Големия шлем, на една зад Рафаел Надал и на две зад Роджър Федерер.

Джокович разреши на противника си да стигне до едвам четири благоприятни условия за пробив по време на мача, само че не му даде късмет да завоюва нито една от тях. Сърбинът от своя страна пет пъти направи брейк в подаването на немския си противник.

Както демонстрира резултатът, Джокера имаше цялостно преимущество на корта. Ян-Ленард Щруф имаше по-добри резултати единствено в два статистически индикатора – асове (8 против 4) и двойни неточности (3 против 5).

Така Новак Джокович доближи до своята победа №600 на твърди кортове и за 13-и следващ път ще взе участие в мачове от втората седмица на US Open.

Следващият му противник ще бъде поставеният под №20 Пабло Карено Буста, който записа триумф с 6:4, 6:3, 6:2 над Рикардас Беранскис
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР