Нов живот за четирикратната участничка на олимпийски игри Александра Жекова.

...
Нов живот за четирикратната участничка на олимпийски игри Александра Жекова.
Коментари Харесай

Нов живот за Сани Жекова. Изненадата СНИМКИ

Нов живот за четирикратната участничка на олимпийски игри Александра Жекова. Омъжи се!

Още на 12 юли 35-годишната някогашна сноубордистка се е врекла във безконечна честност за своя обичан Христо. От оповестените фотоси излиза наяве, че двамата са се венчали в църквата Света София в столицата.
-->
Днес Сани употребява профилите си в обществените мрежи, с цел да заяви на своите почитатели щастливата новина.

Както е известно, Сани Жекова роди първото си дете преди близо две години. На 30 септември 2021 година тя разгласи, че е станала майка на дребната Христина. Известно време обаче тя и обичаният й нямаха брак, само че не щеш ли и това се е случило.

Александра Жекова е първият български състезател, притежател на орден от „ X Games “. Сани печели сребро в сноуборд кроса на надпреварите в Аспен (щат Колорадо) през 2012 година Три години по-късно взе златното отличие от Универсиадата в Гранада (Испания). Има три победи в стартовете от Световната купа.

Жекова взе участие на олимпийските игри в Торино (2006), Ванкувър (2010), Сочи (2014) и Пьонгчанг (2018). През 2010 година е знаменосец на българската олимпийска делегация при закриването на Олимпиадата във Ванкувър. Най-доброто ѝ достижение в сноуборд кроса на олимпийски игри е петото място в Сочи. В Пьонгчанг заема шестата позиция.

ПУБЛИКАЦИЯТА НА АЛЕКСАНДРА ЖЕКОВА

Днес желая да ознаменувам невероятната мощ на същинското семейство. Не става дума за кръвни родства или формалности, а по-скоро за дълбоката връзка, която споделяме с тези, които ни издигат и ценят абсолютно.

На теб, обич моя, Христо, благодаря ти, че си моята канара и стоиш до мен във всичко. Твоята непоколебима поддръжка и обич ми дадоха силата да преодолея компликациите по пътя.

Бих желала да изразя сърдечна признателност към Адриана и Мартин за това, че одобриха да бъдат наши уважавани кумове, като почитат и въодушевяват нашия фамилен съюз. Вашето наличие направи нашия специфичен ден още по-вълшебен!

Моите невероятни шаферки, вие сте моят супер тим! Благодаря ви, че сте до мен и изпълвате живота ми с наслада и сестринска поддръжка.

Нашите скъпи родители, дали ни положителния образец, нашите родственици и най- близки другари, вашата обич и положителни пожелания направиха сватбения ни ден в действителност паметен.

Благодарим ви, че споделихте щастието на нашия специфичен миг!

Нека продължим да вървим дружно през красивия път на живота!

На 12 юли 2023 година поехме дружно към новото фамилно начало!

Христо, аз и нашата обичана Христина.

Нека продължим да градим живота си върху основата на почитание, обич и наслада в наличието един на различен!

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР