НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИМоят прочит на ситуацията в България: Покушението на чалга-котерията,

...
НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИМоят прочит на ситуацията в България: Покушението на чалга-котерията,
Коментари Харесай

Николай Слатински: Превратът е вече в ход! България е в опасност!

НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИ



Моят прочит на обстановката в България: Покушението на чалга-котерията, ръчно ръководена от Движение за права и свободи и корупционно отхранвана от ГЕРБ, не е единствено и само, главно и основно против държавното управление. Правителството е съпътстваща вреда, колатерална жертва, Бог да го елементарни и ние, критикуващите го да го извиним!

Покушението е против стратегическия избор на България да принадлежи на Запада, на Европа, на НАТО и на Европейски Съюз. Покушението е против българските цели в региона на сигурността и защитата, външната политика и вътрешния ред.

Тук чалгарите и изражданците са единствено дясната и лявата партии-идиотки, които подвигат врява и хвърлят димки сходно на лудото Яне, самео че не в тоалетните пространства и задкулисието като него, а в кухнята на националната политика и на сцената на фасадната народна власт.

Тези маргинали и клоуни са сътрудници за похищение на вниманието. Истински рисковите са сътрудниците за въздействие на Кремъл, които от дълго време купуват и подкупват политическите партии тъй като доста вярно, тъкмо, правилно и съответно са оценили страната ни като троянския им кон за внасяне на патология в европейските структури, за заразяването на тези структури с проказата на развалата или най-малко за тяхното намаляване.

У нас към този момент от много време работи коалиция " Пета колона ", в нея най-значителна е ролята на президента, само че той ще бъде използван от нея, тъй като е сакат кон, куцо пате с втория си мандат, а същинското ѝ острие е Янев.

Парадоксалното и нелепото, подлото и гадното тук е това, че в случай че в обществото, в всеобщите настройки коалиция " Пета колона " може да разчита на не повече от една трета от българските гласоподаватели, то тя управлява повече от две трети от значимите политически позиции и командни висоти на бизнеса, финансите, медиите, културата, спорта, прокуратурата, спецслужбите, престъпните структури... Това ѝ разрешава да извърши прелом и да овладее цялата власт в страната. Властта, цялата власт ѝ е нужна както до момента - поради самата власт и милиардите от европейските данъкоплатци и обществените ни финанси. Но тя ѝ е нужна и точно поради основната задача - радикална смяна на външнополитическата ориентировка, дори не просто ориентировка, а принадлежност на България.

Ето за какво от месеци най-малко пиша непрекъснато - България е в заплаха! Очаквах почналия през вчерашния ден прелом. И той е в ход от през вчерашния ден, 8 юни.

Някога комунистите споделяха Помни 9 юни, пази 9 септември. Сега можем да кажем - Помни 8 юни, пази 10 ноември!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР