БОРИС ЧОЕВ, в. СтършелБившият главен прокурор Иван Гешев ще се

...
БОРИС ЧОЕВ, в. СтършелБившият главен прокурор Иван Гешев ще се
Коментари Харесай

Гешев знае, но си трае

БОРИС ЧОЕВ, в. " Стършел "

Бившият основен прокурор Иван Гешев ще се яви на парламентарните избори през юни с коалиция „ Граждански блок “. Негов мандатоносител стана „ Партия на българските дами “ с ръководител някогашната депутатка от Национална движение „Симеон Втори" Весела Драганова, посредством която се записва в Централната изборна комисия. „ Съвсем скоро ще видите в листите ни доста персони, които ще ви изненадат - съобщи някогашният обвинител №1. - Общото сред всички тях е едно - любовта към България. “

Любовта към България или любовта към парите, питат се от приходната организация, тъй като партията на Весела Драганова е в позорния лист на данъчните измамници към Национална агенция за приходите с задължения от 62 717 лв.. Освен това дължи 190 000 лв. по непогасен банков заем - 35 000 главница и 164 000 насъбрани лихви. А за похлупак „ Партията на българските дами “ има неизплатени отговорности от над 100 000 лв. към своите чиновници и разнообразни снабдители.

Или общо задълженията на Гешевата мандатоносителка възлизат на 352 717 лв.. Въпреки това ръководителката на изцяло банкрутиралата партия се грижи добре за своята персона, тя продължава постоянно да изплаща заплати на себе си.

„ Партиите се трансфораха в търговци, те не съставляват българските жители - продължава с възторг някогашният основен прокурор. - Затова задачата на обединението е да промени порочния модел на ръководство, да почисти политическия отпадък и да върне властта на жителите. “

Възниква въпросът: с хора като Весела Драганова ли ще се чисти политическият отпадък и ще се трансформират порочни модели?

И още един въпрос.

„ Аз знам всичко за всички! “ твърди гордо Иван Гешев. Ако е по този начин, значи знае и за задълженията на Весела Драганова. Защо тогава мълчи за тях?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР