Славният генерал и главнокомандващ от село Славяново онзи ден обяви,

...
Славният генерал и главнокомандващ от село Славяново онзи ден обяви,
Коментари Харесай

Другарю Фатмак, хайде на бас, че Русия може да бъде победена

Славният военачалник и главнокомандващ от село Славяново оня ден разгласи, че Русия не може да бъде победена. Вие представяте ли си Левски и Бенковски, Ботев и Хаджи Димитър, изправили се със стотина кремъклийки против Османската империя, да бяха мислили по този метод? Хайде, да не тънем в история, можете ли да пресъздавате Митата Пенев по какъв начин събира момчетата край басейна в Ийст Ръдърфорд на 9 юли 1994 година и им споделя: „ Къркайте до сутринта и ударете тая нощ по 6-7 тека на дамите си. Утре Германия по този начин и по този начин не можем да я бием! “

Ей, Богу, на селяндури на най-високия държавен пост сме се нагледали, само че подобен мишок в никакъв случай не е имало. Даже Роската Плевнелиев се опасяваше по-малко от някогашната си жена Юлияна и Гошо Първанов от Мариана Попова, в сравнение с актуалният фатмак трепери пред силата на руското оръжие. А истината е простичка – Русия освен може, само че е била побеждавна, унижавана и размазвана неведнъж, освен това от сили, който превъзхожда хилядократно. И още веднъж ще бъде.

Ако четете единствено само фейсбука на Велислава Дърева и гледате подкаста на Карбовски, може като основната партенка на републиката да останете с усещане, че Русия в никакъв случай не е губила война, а единствено скача от надвит церемониал на надвит церемониал през вековете, с веещи се флагове и генерали с толкоз медали по тях, че ще взривят и най-професионалния метал детектор.

Да, но не е баш по този начин. В средата на 90-те години на предишния век една шепа космати чеченци изклаха десетки хиляди клети братушки, което докара до фактическото признание на независимостта на републиката им. Вярно, Кремъл след това съумя хитро да ги превземе от вътрешната страна, само че кокалите на младежите, които изпрати на заколение, още се белеят от Грозни до Аргун.

Едв няколко години по-рано Съюз на съветските социалистически републики позорно се изтегли от Афганистан, откакто 10 години не съумя да изкара пущуните от подземията им и губеше танк след танк, хеликоптер след хеликоптер и цялата си митология на международен доминант.

Малко след Болшевишката гражданска война новата държава-мутант беше смазана от Полша и подписа позорния Рижки контракт, та и заплати на съседите 30 милиона златни рубли. За краха в Първата международна, довел на власт Ленин и бандата му кръвожадни терористи, няма какво да встъпвам в елементи. Ще ви разглася единствено резултата: от Русия е откъсната територия с повърхност от 780 хиляди квадратни километра с население от 56 милиона души (една трета от на жителите Руската империя). Болшевиките губят 27% от обработваемата си земеделска земя, 26% от цялата железопътна мрежа, 33% от текстилната промишленост, 73% от стопените желязо и стомана, 89% от добиваните въглища.

А пердахът от Япония през 1905-а, когато руснаците предават цяла Източна Азия нчело с Корея в областта на въздействие на Императора на изгряващото слънце? А пердахът в Кримската война от 1856 година, след което Руската империя губи правото си да разполага флот в Черно море?

Май като теглим чертата, резилите и пресните гробове са доста повече от успехите. Но Зеления чорап не желае да чете. Освен сводката от Мария Захарова. Затова му предлагам бас – хонорара си от този коментар против таксата на фризьора на Деси за идващия месец, че Русия може и ще бъде бита. Надявам се на бърз отговор, че до другия петък ще съм го изхарчил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР