Никога няма да можете да намерите нещо, докато не знаете

...
Никога няма да можете да намерите нещо, докато не знаете
Коментари Харесай

Какво видяхте първо на снимката? Този тест ще ви разбие направо! Разкрива всичко за връзките ви

Никога няма да можете да намерите нещо, до момента в който не знаете тъкмо какво търсите.

Тестовете за личността са елементарен и бърз метод да откриете скритите истини за себе си. Едно от най-предизвикателните неща за хората е да схванат какво е най-важно за тях и какво те скрито желаят да изживеят в връзките си.

 Разбира се, всички ние желаеме главните неща – като „ щастливи “ и „ сигурни “ в една връзка, само че може би не постоянно знаем по какъв начин наподобява това.

Различно е за всички. Освен всичко това, нямаме визия какво значат тези неща за нас или за нас.

Има многочислени запаси, които да ви оказват помощ да откриете какво желаете най-вече от вашите сантиментални задължения, като терапевти, които ще работят с вас, книги, приложения и даже телевизионни излъчвания, отдадени на подпомагането на тези, които имат въпроси, свързани с взаимоотношенията.

Но цялата тази информация от време на време може да ви пристигна доста. Така че, в случай че предпочитате по-лесен маршрут, ние имаме друго решение за вас.

Погледнете изображението по-долу и без да се колебаете, какво виждате първо?

Сега, превъртете надолу и разкрийте какво споделя този тест за личността ви и за това, което е най-важно за вас в любовта и взаимоотношенията.

Ако сте видели …

1. Лицето на индивида.

Ако първото нещо, което забелязахте, е лицето на индивида, вие сте един от тези хора, които постоянно виждат огромната картина. Обичате да планирате всеки подробност от живота си – от момента, в който се разсъните, досега, в който заспите. Чувството ви за надзор ви кара да се чувствате удобно и несъмнено.

Това, което най-вече искаш от връзката е непоклатимост и надзор.

Чувствате се, че сте на върха на света, когато ръководите другите и поемате отговорността за личния си живот. Нуждаете се от мощен и преобладаващ сътрудник, който е подготвен да ви разреши да поемете юздите. Това също демонстрира, че ви има доверие, което също е значим фактор за вас.

2. Овцете.

Ако първото нещо, което забелязахте, е овцете, вие сте чувствителни и сантиментални. Имаш голямо сърце, изпълнено с обич, която да дадеш, само че ти се страхуваш. Отхвърлянето и терзанието да бъдете разочаровани е в мислите ви. Не искаш да бъде по този начин, само че сърцето ти те управлява.

Онова, което скрито желаете от една връзка е да са влюбени във вас.

За да бъда почтен, вие желаете да се чувствате ценени и обожавани всеки миг от деня. Вие сте от вида, който желае цветя и шоколадови бонбони, с розови листенца по пътя ви, сложени от сътрудник, който ви изнася серенада с ария. И също така, вие желаете някой, който не се пробва да бъде прекрасен понякога, вие желаете някой, който има романтика в кръвта си.

3. Момчето на дървото.

Ако първото нещо, което забелязахте е момчето на дървото, вие сте оптимист, само че и реалист. Вие обичате да се наслаждавате на аспектите на романтиката, че вие ​​двамата ще бъдете дружно вечно, само че знайте, че по всяка възможност това може да не се случи. Вие към момента имате твърда религия в любовта. Единствената разлика сред предишното и сегашното ви е, че няма да се влюбите толкоз бързо, колкото, когато за пръв път започнахте това премеждие.

Това, което желаете най-вече от една връзка е отворената връзка и доверието.

Вие не сте от вида, който се нуждае от цветя или жестове. Всичко, от което се нуждаете, е някой, който схваща, че една връзка изисква равно време и старания и от двете страни. Искате сътрудник, който може да комуникира намерено, без да прави нещата персонални и който е подготвен да слуша, когато им е нужно. Един сигурен метод за продобиване на сърцето ви е – вашият разум е това, което би трябвало да бъде съблазнено.

4. Колибите.

Ако първото нещо, което забелязахте, бяха колибите, ти си индивидът, който се опасява от същинска връзка. Вие се наслаждавате на вероятността да имате сътрудник, само че шерването на живота и отварянето пред някого не е нещо, с което се чувствате добре. Известно ви е, че приключвате връзките внезапно, когато нещата станат прекомерно съществени и сте избягали от евентуалната обич повече от един път. Искаш същинска връзка един ден, само че може би не през днешния ден.

Това, което най-вече желаете е другарството и физическата непосредственост без етикети.

Това има доста имена, само че в края на деня всичко, което желаете е другар, с който можете да бъдете интимни. Може да не разполагате с ясни линии, определящи какво е вашето „ отношение “, само че до момента в който двете страни са склонни да подхващат нещата постепенно въпреки всичко на вас ви харесва.

Хареса ли ви нашия тест за личността? Споделете в мненията какво видяхте първо!

ЗАЖЕНАТА

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР