Ники Илиев, който се изявява и като актьор, и като

...
Ники Илиев, който се изявява и като актьор, и като
Коментари Харесай

Ники Илиев разкри кой го топли нощем

Ники Илиев, който се изявява и като артист, и като режисьор, разкри по какъв начин се оправя със самотата си след раздялата със Саня Борисова и кой го топли под завивките нощем. Оказва се обаче, че не става въпрос за друга жена. В предаването “На кафе” Ники Илиев показа, че на моменти, когато си лягат и се гушкат, той усеща кучето си Анджи като гадже.

"Самотата е проблем като цяло. Хората не сме основани да живеем сами, колкото и това сега да ми се случва. Макар че пребивавам с кучето си и от време на време го чувствам като връзка, тъй като когато си лягам, се гушваме с Анджи като някакви гаджета - въпреки всичко и то е живо създание ", бе прям в “На кафе” Илиев.

Той обаче въпреки всичко посочи, че домашният любим не може да замести дамата като сътрудник. Актьорът показа още, че самотата не му тежи и се надява този интервал да отмине.

"Не се окайвам, в противен случай усещам се добре и като човек без обичана. Надявам се, че това е интервал и ще отмине. Но аз имам вяра, че човек може да бъде благополучен самичък, а когато сте щастливи дружно, към този момент минаваш на едно друго равнище, което е доста по-смислено. Такъв е животът, обичайте това, което ви се случва ", сподели още Ники Илиев.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР