Ромина Андонова-Тасевска категорично отрече слуховете, че чака четвърто дет, и

...
Ромина Андонова-Тасевска категорично отрече слуховете, че чака четвърто дет, и
Коментари Харесай

Ромина Тасевска категорично отрече слуховете за ново бебе

Ромина Андонова-Тасевска изрично отхвърли слуховете, че чака четвърто дет, и описа, че в кухнята на „ На кафе “ готвят толкоз вкусно, че не може човек да не качи някой и различен кг.

Да напомним, че Ромина Тасевска към този момент е майка на три деца.
                             

Миската интензивно почиваше в баровския курорт Лозенец дружно със брачна половинка си и трите си деца и настойчиво не показваше корема си, което дава мотив на фенове да се съмняват в думите ѝ. Може би красивата ко-водеща на Гала ще заяви щастливата вест след месеци, когато се увери, че с бъдещия нов член на фамилията всичко е наред. Ромина и мъжът ѝ се завърнаха дефинитивно в България през 2019 година Преди това живееха много време в Тайланд поради професионалните задължения на футболиста, който е от македонски генезис.

В екзотичната страна Тасевска роди синовете си – Давид през 2014 година и Антонио през 2016 година Най-голямото им дете – дъщерята Дариа, се появи на бял свят в Израел, където изкараха 2 години. Не е изключено обаче в действителност да е напълняла и по тази причина да заобикаля фотосите по бански.
                             

34-годишната Ромина продължава да получава упреци в обществените мрежи, че върви с къса прическа, която отива повече на мъжете, само че твърди, че с нея се усеща не по-малко женствена. Факт е, че миската има верен череп и идеално лице, на което отиват всевъзможни типове прически.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР