Нетипично дългата коса е запазена марка на Лияна. И ако

...
Нетипично дългата коса е запазена марка на Лияна. И ако
Коментари Харесай

Ето защо косата ѝ е толкова дълга: И Лияна е била подстригана насила?

Нетипично дългата коса е запазена марка на Лияна. И в случай че мнозина биха споделили, че гривата ѝ която е с впечатляваща дължина не е подстригвана от суетност, то истината наподобява е напълно друга. 

Певицата резервира безмълвие по по този начин наболялата в последно време тематика за домашно принуждение, само че в действителност е претърпяла в действителност доста травматични събития преди години. Тя е единствено на 17 година, когато приятелят ѝ е убит пред нея по средата на столична улица, а оказа се, Лияна е трябвало да понесе и принуждение от някогашната му брачна половинка по-късно. 
                             

Няколко седмици след убийството фолкдивата получила мистериозно позвъняване от жена, която след това се оказва тъкмо някогашната брачна половинка на починалия ѝ другар. Тя ѝ споделила, че би трябвало да се видят незабавно и по този начин се оказва в колата ѝ, където има още две дами. Трите предизвестили Лияна да не се съпротивлява, с цел да няма съдбовни последици. Потеглили с колата и спрели за къс престой в няколко столични заведения, като във всяко отрязвали по една педя от косата ѝ, написа " Марица ". 

Накрая " обиколката " завършила, когато косата на Лияна към този момент е била с дължина едвам до ушите. Събитието толкоз травмирало певицата, че месеци наред не излизала от вкъщи си, а звукът от ножици, които отрязват кичури от косата ѝ наподобява, че е най-големият ѝ призрачен сън и до през днешния ден.

                             

Дали историята е истина, или плод на нечия небивалица, не е известно, а за момента самата Лияна резервира безмълвие по тематиката. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР