След 10-годишната пауза, отношенията между Галена и Преслава отново са

...
След 10-годишната пауза, отношенията между Галена и Преслава отново са
Коментари Харесай

Галена и Преслава въртят кючеци заедно, но пак се появиха искри

След 10-годишната пауза, връзките сред Галена и Преслава още веднъж са отлични. Двете фурии отново са близки приятелки, както едно време, преди да станат известни. Да си напомним, че преди да се трансфорат във фолкзвезди, двете приятелки си деляха общ покрив, само че откакто се качиха на сцената, връзките им се утежниха и цяло десетилетие двете не си говореха.

В момента всичко неприятно е зад тила им и те купонясваха устойчиво часове наред, пеейки своите песни една след друга. Оказа се, че Галена прелестно познава музикалното творчество на Преслава и знае наизуст нейните песни. Тя ги пя на празника на Варна, който приключи със зрелищна заря.

Освен това, до момента в който двете бяха на сцената, Галена се раздаде оптимално. Тя размяташе косата си и тогава сподели на Преслава, че ѝ дава мотив да я хване за косата, както и да я бутне от сцената.
PRESLAVA x GALENA - Водка с разтуха | LIVE
Това е втората им поява дружно на сцена, като за първи път двете и Софи Маринова пяха на женитба, тогава Преслава разкри, че са си говорили все едно нищо не е било и никоя от тях не е повдигала на въпрос аргументите, заради които са се отчуждили и разделили.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР