Евгени Генчев не му липсва никак риалитито Ергенът и не

...
Евгени Генчев не му липсва никак риалитито Ергенът и не
Коментари Харесай

Ергенът Евгени: Въобще не ми липсват срещите и коктейлите с момите

Евгени Генчев не му липсва по никакъв начин риалитито " Ергенът " и не би взел участие още веднъж в него, призна самият той.

Пианистът дава отговор на въпроси на почитатели в инстаграм, само че диалогът видя единствено Hotnews.bg и през днешния ден той не е наличен. На въпрос би ли взел участие още веднъж в " Ергенът " пловдивчанинът отговори негативно, само че се застрахова, че човек в никакъв случай не трябва да споделя в никакъв случай. Той обаче е безапелационен, че срещите и коктейлите с момите в Турция никак не му липсват.



Евгени не познава новия ерген Алекс, само че признава изгодите от шоуто, което го направи национално прочут. Категоричен е, че с множеството участници е в положителни връзки.

" Имах прелестни и неповторими прекарвания там, които постоянно ще си припомням. Запознах се с скъпи, дълбоки и разнородни хора. Някой от тях мога да назовавам в този момент другари, само че това премеждие се изживява един път. Няма защо да го рециклирам в главата си ".



Пианистът, който е вегетарианец, стартира деня си доста рано заран, още по изгрев слънце, с йога и леден душ, а едвам по-късно закусва. Очевидно е и религиозен, щом става от дясна страна на леглото. Това прави сутрините му много заети и лишени от други приятни занимания.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР