Един от най-светлите християнски празници е все още в началото

...
Един от най-светлите християнски празници е все още в началото
Коментари Харесай

Наздраве за Мария: Ето как празнуват звездните именички

Един от най-светлите християнски празници е към момента първоначално си, само че Hotnews.bg към този момент ни осведоми по какъв начин и къде честват звездните именички. 

Мария Илиева, която тази есен ще гледаме на треньорското място в " Гласът на България ", обилно демонстрира новата си фигура на морето. Певицата избра да прекара имения си ден край Варна, която също чества на 15 август. В последното си изявление певицата изясни, че поради двете си дребни деца почива в СПА хотел, който предлага и доста развлечения за малчуганите.

 мария илиева

Фолкдивата Мария пък се похвали с два великодушни букета от обичания си Мирослав. Цветята бяха аранжирани в буквата " М ". Единият букет е за Мария, а вторият е за щерка ѝ Марая. Певицата наподобява, че тази година ще чества в София и то в компанията на третия си брачен партньор, макар всички кавги и фактът, че той влезе в ареста поради побой над нея. 
                             

А по отношение на холивудската ни актриса Мария Бакалова, която неотдавна се завърна от сантиментално странствуване в Париж с обичания си Валери - тя евентуално ще прекара празника в София дружно с бъдещата си свекърва Мария Гроздева.

                             

На Голяма Богородица тази година имен ден имат общо 184 945 българи, като от тях 167 157 са дами, сочат данните на Национален статистически институт. Според църковния календар с изключение на Мария честват също Мара, Мариам, Мариан/а, Мариела, Мариета, Марийка, Марин/а, Марио, Мариян/а, Маруся, Маша, Панайот, Преслав/а.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР