Ние нямаме претенции към кадровата политика на ГЕРБ. Правосъдното министерство

...
Ние нямаме претенции към кадровата политика на ГЕРБ. Правосъдното министерство
Коментари Харесай

Проблем ли е оставката на Данаил Кирилов за коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти?

Ние нямаме искания към кадровата политика на ГЕРБ. Правосъдното министерство е квота на ГЕРБ, нямаме рекламация дали това ще е Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. или различен. Зад всяка една оставка стоят разнообразни неща. Дали на него му е пристигнало допълнително някои обществени квалификации или просто е решил по този начин, аз не мога да отговоря. Това разяснява Юлиян Ангелов, народен представител от Вътрешна македонска революционна организация и Обединени патриоти.

Малкият съдружен сътрудник обаче отново не е бил предизвестен за тази рокада в държавното управление. И за плана за Конституцията не са знаели, само че към този момент са почнали консултациите с ГЕРБ. Патриотите са разискали нещата със свои адвокати.

"Държим на нещата, които желаеме да влязат в Конституцията, с цел да може да дадем и нашите подписи. Има време да седнем и още веднъж да приказваме кое е задоволително от нашите и от тяхните оферти. 2-ри септември не е период, който, да кажем, че би трябвало да влезе планът. Трябва по-широк спор ", изясни Ангелов.

Вътрешна македонска революционна организация упорстват още при започване на Конституцията да има увод.

"Ние не си меним позициите. Настоявали сме, че президентската институция да има право на законодателна самодейност, само че единствено по своята активност. Ние предлагаме и президентът да внася избор на съмнение, само че в случай че той се отхвърли, президентът си подава оставката ", разяснява още Юлиян Ангелов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР