Независимо дали преживявате раздяла, временно сте сложили на пауза връзката

...
Независимо дали преживявате раздяла, временно сте сложили на пауза връзката
Коментари Харесай

Как да накарате мъж да му липсвате?

Независимо дали преживявате разлъка, краткотрайно сте поставили на пауза връзката си или просто не се разбирате с някой другар от мъжки пол, евентуално желаете да го накарате да му липсвате. Това е напълно обикновено възприятие, било то с цел да погалите егото си или да се сдобрите след скандал.

Всъщност това ви прави индивиди – да му липсвате по същия метод, по който ви липсва той. Невинаги обаче е елементарно да разберете какво изпитва индивидът насреща и дали споделя възприятията ви или просто е апатичен.

В устрема си да привлекат вниманието на някой мъж, доста дами употребяват за задачата обществените мрежи. Тъжни песни, сантиментални стихотворения и статуси със скрити послания за него – дано бъдем почтени, всички сме го правили или в случай че не, имаме непосредствен другар, който е. Но това не е от изгода.

Първо ще би трябвало да разберете логиката на психиката зад възприятието на блян, с цел да разширите разбирането си за неговите страсти. След това ще ви научим на всичко за това по какъв начин и по кое време да накарате един мъж да му липсвате.

Как да накарате един мъж да му липсвате?

Отговорът на този въпрос е сложен. Ако той не ви е споделил намерено, че му липсвате, евентуално сте в стадий на комплициране и се чудите дали въобще му липсвате. Можете просто да седите и да чакате или да извършите по този начин, че да предизвикате неговата реакция, с цел да видите какво в действителност изпитва и да го провокирате да му липсвате. Има доста метода да го извършите, тъй че започваме с някои от тях.

 Как да накарате мъж да му липсвате? Как да накарате мъж да му липсвате

Спрете всичко, което сте правили досега.

Публикували сте всички изброени нагоре неща в обществените мрежи плюс кип ваши леко тъжни селфита. Спрете да го вършиме. Не това е методът да накарате някого да му липсвате, а просто ще получите страдание – освен това освен от него, а и от останалите ви почитатели. За страдание доста хора вършат това. Другият отбор обаче са тези, които вземат решение да се вземат в ръце и да се концентрират върху личното си благоденствие.

Бъдете от вторите. Няма да му липсвате, в случай че види, че сте явно нещастна. Това единствено ще погъделичка егото му, а надали желаете това. Покажете, че сте щастлива и без него, това ще има доста по-голям резултат.

Спрете да се стараете толкоз доста

Ако се чудите по какъв начин да му липсвате, то в никакъв случай няма по какъв начин да сте сигурни, че ще постигнете триумф на 100%. Все отново би трябвало да сме почтени, може възприятията ви да не са споделени и това също е обикновено. Но е несъмнено, че няма да му липсвате, в случай че продължавате да го преследвате. Не стигайте до обстановка, в която сте минали границата с позвъняванията или известията си до него. Хората могат да усетят обезсърчение и търсене на внимание.

Ще му липсвате, когато види, че сте създали противоположното – отдръпнали сте се напълно от живота му. Престанете да се концентрирате върху него, а започнете да мислите за себе си. Така ще излезете ролята на досадното бивше гадже, което не стопира да го преследва. Не е готино, нали… Затова просто не го правете.

Не му пишете

Не може да му липсвате, в случай че непрекъснато се пробвате да се свържете с него. Ако той не дава отговор на текстовите ви известия или ви дава едносричен отговор, просто спрете.

Колкото повече продължавате да го преследвате по всевъзможен метод, толкоз по-вероятно е да не му липсвате. Той просто ще ви съжалява, тъй като изглеждате обезверена и прилепчива. Едва ли желаете това.

 да му липсвате Как да накарате мъж да му липсвате

Спрете да бъдете несигурни

Дори и хората с най-голямо самочувствие от време на време губят убеденост и това не би трябвало да ви плаши. Важното обаче е да сведете до най-малко тази неустановеност и да спрете да се концентрирате върху минусите си.

Ако несигурността ви е прекомерно мощна, той ще може да я разбере. Тук не приказваме да играете роля, а просто да се концентрирате върху мощните ви страни и да не мислите за това, което ви липсва.

Дайте пространство

И най-после просто си дайте пространство един на различен. Не го преследвайте, даже се пробвайте да не го виждате толкоз постоянно. Само по този начин можете да го накарате да му липсвате. Ако пък не съумеете, това има друго преимущество. Отдалечавайки се от него, все по-малко той ще ви липсва и рано или късно ще съумеете да го забравите и същински да продължите напред. И в двата случая печелившата сте вие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР