Когато сте сложили край на една връзка, може би в

...
Когато сте сложили край на една връзка, може би в
Коментари Харесай

Липсва ви бившият? 17 начина да спрете това чувство

Когато сте поставили завършек на една връзка, може би в някои моменти сте имали това възприятие на носталгия към предишното и предпочитание още веднъж да видите досегашния си другар. От една страна това е разбираемо, само че може би това повече пречи да продължите напред от това да ви направи още веднъж ухилен човек. Това възприятие може да е проблем, тъй като носталгията не всеки път е добър вид. Ако сте били влюбени, към този момент сте попадали в тази обстановка.

Нормално е да ви би трябвало малко време, с цел да забравите индивида, с който сте имали доста щастливи моменти.

Това възприятие може да ви тормози доста, по тази причина ще ви предложим няколко метода да спрете и да гледате напред.

Отървете се от негативността

Ако някогашният ви липсва, отървете се от отрицателните усеща. Достатъчно положителни ли сте? Обичаха ли ви въобще? Трябва да спрете! Това са все нормални въпроси, които си задавате в такива моменти, само че възприятията, които ги съпътстват, могат в действителност да навредят на метода, по който се чувствате. Не можете да контролирате всички обстановки и каквото се случва, се случва. Това възприятие в никакъв случай не е добър консултант, по тази причина се пробвайте да бъдете по- положителен човек.

Осъзнайте възприятията си

Трябва да осъзнаете за какво ви липсва. Дали тъй като в действителност обичате някогашния си или просто тъй като егото ви е засегнато? Случвало се е хора да звънят на някогашните си и да се пробват да привлекат вниманието им, не тъй като в действителност ми липсват, а тъй като желаят да им извърнат внимание. Честно казано, на кого му харесва, когато никой не му обръща внимание? В този случай става въпрос за егото, а това не е добре нито за тях, нито за вас. Така че това възприятие да сте разбиран тъкмо от някогашния си не е изключително целесъобразно.

 това възприятие Липсва ви някогашният? 17 метода да спрете това възприятие

Да се съберете още веднъж

Това е допустимо, единствено в случай че в действителност желаете да бъдете с него. Ако ви липсва след месеци или даже години, в които не сте били с него, може би би трябвало да се замислите дали да не преразгледате връзката си. Ако ви липсва толкоз доста, може би в действителност сте създали неточност. Можете да го спечелите назад. Възможно е. За да си го върнете обаче, би трябвало да работите върху себе си и да видите минусите, които сте имали във връзката си. Опитайте се да работите върху себе си и посредством това да му покажете, че сте подготвени да опитате връзката още веднъж. Не поставяйте обаче всичките си яйца в една кошница. Понякога нещата просто се изчерпват и опитите да ги върнете единствено удължават мъката още повече. Така че деликатно би трябвало да прецените дали това възприятие е действително и задачата е постижима. Ако не е, просто продължете напред.

Пишете му писма

Но не ги изпращайте! Повтаряме, не ги изпращайте! Може да му пишете в обществените мрежи, само че единствено с съответен мотив, с цел да ревизирате дали това възприятие на носталгия може да се завърне. Ако ви отговои, пишете им отново. Въпреки това не се превръщайте в преследвач, който изпраща на някогашния си ежеседмични писма, със сълзи, които могат да издигнат нотка на страдание.

Занимавайте се със себе си

Ако в главата ви се повтаря „ липсва ми някогашният “, би трябвало да се занимавате с нещо друго, което да отстрани това възприятие. Какво се случва, когато имате време? Мислите си. За какво? За него. Да, тъкмо по този начин. Не е най-здравословното нещо, което можеш да правиш по през целия ден. Сега, да правиш нещо не значи да се взираш в Инстаграм или да проверяваш по кое време за последно са били на линия. Това е неприятен метод да прекарате деня. Съсредоточете се върху себе си. Отидете на фитнес, присъединете се към клуб, излезте с другари. Няма да можете да не мислите за тях, само че като държите дните си заети, ще намалите опцията да изпитвате това възприятие.

Помислете за себе си

Спрете да се сърдите. Ако някогашният ви липсва, по този начин или другояче би трябвало да се утвърдите като номер едно. Защо? Защото в случай че не сте вашият номер едно, ще ви е мъчно да поддържате връзка и ще страдате в превъзмогването на някогашния си. Ако не се концентрирайте върху себе си и не извършите нужните промени в държанието си, връзката ви ще бъде същата като преди. Искате ли да забравите за него и за това възприятие, което ви изтезава? Тогава направете умишлено изпитание да водите в себе си мисълта, че е обикновено да ви липсват, и ще ги преодолеете. Но това, което има значение оттук насетне, сте вие, а не някой, който сте изоставили вечно.

Дайте му пространство

Никой не желае да се върне с човек, който непрекъснато го ревизира. Това е все едно постепенно да се задушавате с найлонова торбичка. Хората обичат пространство. Вие обичате своето пространство, когато сте в рейса или седите в тоалетната – тъй че оставете някогашния си да има своето. Въпреки това сме го казвали и преди – не фокусирайте цялото си пътешестване към изцелението върху опцията да си го върнете. Занимавайте се с делата си, концентрирайте се върху себе си и знаете линията – каквото има да се случи- ще се случи. Това възприятие може да се трансформира в проблем.

 Липсва ви сътрудникът 10 метода да се справите с това възприятие Липсва ви някогашният? 17 метода да спрете това възприятие

Дайте си време

Ако някогашният ви липсва, би трябвало да си дадете време да се излекувате. Това възприятие на носталгия може дълго да витае към вас. Цитатът „ времето лекува всички рани “ е в действителност клиширан, само че е правилен. Може да ви се коства, че това е цяла безкрайност, само че ще забравите този човек по-скоро, в сравнение с допускате. Истината е, че клишетата са клишета по някаква причина.

Имайте поради задачите

Ако установите, че, използвайте дълготрайни цели, с цел да не мислите за него и да продължите напред в живота си. Тези цели могат да бъдат просветителни или просто цел да виждате фамилията си по-често. Намерете цел, която ви дава смисъл или наслада. Това възприятие, че желаете освен това от това да мислите за някогашния си е доста по-добро.

Премахване на напомнянията

Ако в действителност ви липсва някогашният, свалете фотографията на двама ви от хладилника си, това е отлично начало. А плюшеното мече, което ви е подарил? И огърлицата… О, да, и ръчно направената картичка за рождения ден… Да! Какво ще кажете да ги приберем към този момент? Това възприятие на носталгия няма да изчезне в случай че виждате тези неща всеки ден. Преместете всичко образно в дома си, което ви припомня за тях. Не е нужно да изгаряте тези неща, просто ги сложете в кутия и ги приберете.

Запознайте се с нови хора

Не е нужно да се присъединявате към уебсайт за запознанства или да имате някаква ужасна поредност от връзки за една нощ. Ако го извършите, има възможност процесът на оплакване да отнеме още повече време. Разхождайте се с другари и се запознавайте с хора, когато излизате. Не е наложително това да е сантиментална връзка, може би някой, с който бихте могли да отидете на кино или да хапнете сладолед. Нали знаете – другар. Това възприятие да имате нови хора в живота си може да бъде доста потребно в такива моменти.

Отидете на терапия

Няма нищо неприятно в това да поговорите с някого. Всъщност, в случай че сте говорили за неналичието на някогашния си с приятелите си, те евентуално са изчерпани с тази тематика. Разговорът с трета страна е превъзходен метод да получите неутрален съвет и външно мнение за обстановката. Приятелите са прелестни и положителни, само че не са терапевти. Понякога препоръките, които ви дава един другар, могат да бъдат в действителност надалеч от действителността!

Помолете приятелите си да не приказват за него

Ако имате общи другари с някогашния си, повдигането на името му в диалог няма да улесни процеса на оплакване. Това възприятие може да бъде доста неприятно. Уведомете приятелите си, че не желаете да говорите за някогашния си. Ако те са ваши същински другари, ще уважат молбата ви и ще ви изчакат да преодолеете това затруднение.

Тренирайте

Всички споделят, че физическата интензивност е превъзходен метод да забравите някого, тъй като това е правилно. Ако се чувствате уплашени и тревожни, най-хубавото нещо, което можете да извършите, е да се изпотите в някой фитнес или на футболно игрище. Това освен постепенно ви привежда в отлична форма, само че и оказва помощ да освободите хормоните си и да намалите равнищата на стрес и тревога.

Отидете някъде надалеч

Ако някогашният ви живее на една улица от вас,, с цел да се откъснете от непрекъснатото увещание. Или се преместете. Но отмора звучи по-приятно. Освен това тя ще ви даде опция да се откъснете от действителността и ще ви покаже какъв брой огромен е светът в реалност. Може да се върнете от пътуването си с изцяло нов взор върху живота и любовта.

Направете си нова прическа

Знаете какво споделят, когато си промените прическата, в действителност имате поради нещо! Това не значи, че би трябвало да действате прекомерно фрапантно и да обръснете главата си единствено тъй като по този начин вършат звездите. Променете стила си с нещо, което постоянно сте желали да опитате, само че в никакъв случай не сте имали смелостта да извършите. Това ще ви вдъхне убеденост и ще ви накара да се замислите по верните аргументи!

Флиртувайте малко

Може въобще да не ви се желае да вършиме това. Когато непрекъснато си мислите „ липсва ми някогашният ми “, последното нещо, което желаете да извършите, е да говорите с някой различен. Въпреки това малко безопасен флирт в никакъв случай не е навредил на никого и може в действителност да повдигне самочувствието ви, откакто то е било сринато. Не подвеждайте никого и не го лъжете, а просто се впуснете в малко другарски и напълно безопасен флирт и вижте по какъв начин ще ви се отрази това възприятие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР