Невъобразим скандал в Главна дирекция Национална полиция“ – мощите на

...
Невъобразим скандал в Главна дирекция Национална полиция“ – мощите на
Коментари Харесай

ГРАНД СКАНДАЛ в Narod.bg: Мощите на Свети Георги тайно пратени в „Национална полиция“ – шефът Атанас Илков викал ченгета да се кланят

Невъобразим скандал в Главна дирекция „ Национална полиция “ – мощите на Св. Георги скрито са били превозени от Гигинския манастир до ГДНП за кеф на шефа ст. комисар Атанас Илков, сигнализира пред Narod.bg почитан източник под пагон.

 На 1 май мощите на Св. Георги дойдоха в Гигинския манастир, на 2.05 отпътуваха за…ГДНП

На 27 април България осъмна с богоугодна новина – част от дясната ръка на свети великомъченик Георги Победоносец дойде в София. Светинята се палати в храма „ Св. великомъченик Георги Победоносец “ в град Нигрита край Серес (Северна Гърция). Храмът е особено издигнат в негова чест и памет. Мощите на светията останаха за поклонение в България до 7 май.

На 1 май мощите на Св. Георги са били изпратени за поклонение в Гигинския манастир „ Св. св. Козма и Дамян “, където останали до 3 май. След това десницата на Георги Победоносец е била сред 4 и 5 май в храма „ Св. Петка “ в Брезник; а от 5 до 7 май – в храма „ Св. великомъченик Георги “ в Перник, след което светинята е върната назад в храма край Нигрита, Северна Гърция.

Точният маршрут на светинята у нас е значим за уточняване на безобразието, което са спретнали ръководителите на ГДНП Атанас Илков и Михаил Наумов, началник на отдел „ Убийства “, посочи източникът на Narod.bg.

Реклама

 Мишо Наумов се подмазал на шефа, като уредил тайното прлеместване на светинята в постройката на Главна дирекция „ Национална полиция “

Абсурдът е, че Мишо Наумов заповядал мощите да се реалокират от манастира „ Св. св. Козма и Дамян “ край с. Гигинци в постройката на Главна дирекция „ Национална полиция “, с цел да се подмаже на огромния шеф Атанас Илков.

Преместването е станало на 2 май, което не е отразено в нито една информация. Вече в централата на ГДНП на бул. „ Александър Малинов “ №1, десницата на Св. Георги била сложена в стая, а пред нея като на престол седнал ченге №1 Атанас Илков и почнал да вика служители на реда по домова книга да се кланят пред светинята.

 Ръката на Георги Победоносец идва в манастира „ Св. св. Козма и Дамян “ край с. Гигинци

Защо на Мишо Наумов му е разрешено да се разпорежда с десницата на Св. Георги, може би би трябвало да кажат брадатите спецове от Светия синод, приключи източникът на Narod.bg.

От предишния август религиозното ченге Атанас Илков е отпред на Главна дирекция „ Национална полиция “. Дотогава бе заместник-директор на ГДНП. Илков е бил шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив и ОД на Министерство на вътрешните работи – Кърджали. Преди това бе началник на Криминална полиция. Уволниха го поради акцията в Лясковец, при която Петко Стрелеца умъртви баретата Емил Шарков. Съдът обаче го върна на поста.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР