За него любовта към България е закон, грижата за публиката

...
За него любовта към България е закон, грижата за публиката
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща

За него любовта към България е закон, грижата за публиката – предписание, а възприятието за комизъм неразделна част от облика на другояче поетичен и прочувствен актьор. За ролята на жури в " Като две капки вода “ и основно настоящо лице в новото му турне, споделя Веселин Маринов.

Тази година родният град на изпълнителя – Полски Тръмбеш навършва 60 години, а той ще има достойнството да има концерт на празника на 8 септември. " Вече няма никого в родната ми къща в Полски Тръмбеш и ме е боязън да отида там. Откакто никой не живее там, не вървя. Спомените тежат – всяка движимост и растение ти приказва. Много съм завързан към спокойствието на моето детство, към красивите игри.. Трудно мога да опиша какво е за мен родната ми къща “, споделя той пред Nova.

Веселин Маринов споделя, че майка му е била набожна жена и почитала Великен. А Цветница постоянно е била несравним празник. Внучката на артиста има имен ден на следващия ден. Той споделя, че дребната Цветелина е кръстена на дядо си Цецо от Враца.

" В момента приготвям и новия си коледен албум. Това е третият ми коледен албум, който ще показва на 3-ти, 4-ти и 5-ти в Зала 1 на НДК. Хората вземат решение в коя от моите песни да се припознаят и да открият и насладата, и тъгата, и празника и болката “, споделя изпълнителят.

За ролята на жури в " Като две капки вода “ и магията на шоуто

" Като виждам какъв рейтинг има, не мисля, че до момента в модерна България е имало предаване, което да се гледа с подобен интерес. Самият формат, хората, които вземат участие в него, смяната в изпълнителите – всичко е необикновено. Аз съм жури към този момент два сезона и следя персоналната упоритост и професионализма на участниците. В последните кръгове следя такова зверско пеене и хубава реплика, толкоз прелестно и заразяващо е всичко. Необходима е огромна композиция от съставни елементи, с цел да стане толкоз хубаво и гледано предаване и да се чака с месеци преди да му пристигна времето “, безапелационен е Веселин Маринов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР