Неустоима промоция предлага neosat, един от доставчиците на най-висококачествена сателитна

...
Неустоима промоция предлага neosat, един от доставчиците на най-висококачествена сателитна
Коментари Харесай

Neosat с ноемврийска промоция за сателитна телевизия с най-високо качество

Неустоима промоция предлага neosat, един от доставчиците на най-висококачествена сателитна телевизия в България. Горещите оферти са за три пакета - Класик Хит, Класик Нео Хит и Премиум Хит и започват от едвам 10,99 лева н а месец с включен правоприемник. Всички, които се запишат за промоциятаq ще имат опцията да се възползват от извънредно положителните условия, като промоцията важи за интервал от шест месеца.

Пакет Класик Хит е на стойност 10,99 лева./месец и включва над 100 тв канала (40+ HD) от пакет Класик (на постоянна цена от 14,99 лв), както и 1 бр. правоприемник възложен за периода на промоцията, без в допълнение възнаграждение.

Пакетът Класик Нео Хит е на стойност 14,99 лева вместо от 18,59 лева./месец и включва каналите от Класик с опция за избор на спомагателни тематични добавки. Към този вид също се дава 1 бр. правоприемник за 6-те месеца, които обгръща промоцията, без в допълнение възнаграждение.

За най-запалените телевизионни фенове също е помислено и те могат да си подарят Премиум Хит на изкушаващата цена от 20,99 лева./месец вместо общоприетата 25,99 лева за Премиум пакета. Това предложение включва сбирка от над 200 тв канала (100+ HD) с друго осведомително и тематично наличие и 1 бр. правоприемник за целия интервал на промоцията, без в допълнение възнаграждение.

Промоционалната акция е ориентирана към сегашни и бъдещи консуматори, които имат имат цялостната независимост сами да избират за какъв период да заплащат услугата, като минималният интервал е един месец.

" Щастливи сме, че можем да предложим услуга с такова високо качество на българския пазар на налична цена. За нас е извънредно значимо всеки консуматор да има свободата да избира по кое време и какви телевизионни пакети да включи към услугата и да е спокоен, че няма скрити условия ", показа Максим Заяков, изпълнителен шеф на neosat.

За neosat:

neosat е единственият напълно български снабдител на телевизия, който употребява българско съоръжение, запаси и ноу-хау. Доставчикът предлага телевизия от ново потомство с високо качество, на всички места и когато и да е, а услугата е основана на спътника България Сат-1, изведен в орбита от SpaceX. Компанията натъртва на еластичен модел на даване на услуга с опция за цялостно персонализиране във връзка с период за прилагане и настройване на пакета услуги.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР