Неотдавна европейската преса писа за новооткрита магнитна аномалия в района

...
Неотдавна европейската преса писа за новооткрита магнитна аномалия в района
Коментари Харесай

В Антарктида е открит енергиен портал

Неотдавна европейската преса писа за новооткрита магнитна особеност в региона на езерото Изток в Антарктида. Адмирал Ричард Бърд се опитал да разгадае тайните на полюсите, като провел експедиция в региона на Южния полюс през 40-50 години на предишния век.

Съществува догадка, че земята е куха, а на полюсите се намират входовете за подземния свят, обитаем с рационални същества. Тези входове са били задачата на американския адмирал. Грешката на Бърд била в това, че си е представял входа във тип на действителен тунел или шахта.

Всъщност това са енергийни формирания, които не могат да бъдат пипнати с ръце. Според някои откриватели на паранормални феномени в региона на езорото Изток същесвува нещо, което излъчва електромагнитни талази.

Всъщност в региона на езорото е ситуирана енергийна врата за паралелни светове. Влизайки в тях можем да се окажем в паралелна Вселена или в някой ъгъл на Космоса. Моге да се пътува във времето, както и получим достъп до всяка информация. Известни уфолози неведнъж са посочвали, че НЛО постоянно се появяват над Антарктида. Откъде идват тези обекти?

Може да се допусне, че от тайнствените енергийни порти. НЛО не летят в атмосферата с гориво като самолетите. Пренася ги енергиен лъч, струящ от енергийна врата. Подобни порти евентуално съществуват на разнообразни места на планетата. Някои от тях са изцяло материални и забележими. Други са вълнови енергийни формирания, те не могат да се допрян, само че действително съществуват.

Напоследък са били открити магнитни аномалии южно от Майорка в Средиземно море, в Гранд Каньон, Сащ, в Северна Гренландия, в океана край крайбрежията на Чили.

Възможно е в тези места да се намират енергийни порти. Данните за тях и точните им координати са засекретени от държавните управления, тъкмо като информациите за НЛО. Това е по този начин, тъй като овладявайки техниката за пренасяне във времето и пространството, и получавайки достъп до всяка информация се отварят порти за притежаване на света.

Затова няма нищо необичайно в това, че сходни сведения рядко стигат до печата, написа вестник " Зодиак и Мистерии ".

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР