Необяснимо явление успя да запечата камера за наблюдение на пътния

...
Необяснимо явление успя да запечата камера за наблюдение на пътния
Коментари Харесай

Невероятно! Духът на покоен баща спаси живота на дъщеря си

Необяснимо събитие съумя да запечата камера за наблюдаване на пътния трафик. Устройството е снимало по какъв начин мистериозна мъжка фигура се появява ненадейно посред натоварено шосе и съумява да предотврати сериозен пътен случай.

От злокобните фрагменти се вижда момиче, което се готви да пресече шосе, до момента в който по него минава коли. В началото няма нищо забавно в тази обстановка, само че ненадейно нещата се трансформират. Когато към пресичащата госпожица се приближава една от колите и животът на момичето е заплашен, от нищото се появява мъж, който го сграбчва и за секунда го придвижва на безвредно място.

След това въпросният господин като че ли се размива в пространството и никой повече не го вижда. Когато момичето е отнесено в другата част на шосето, водачът, който за малко не го е блъснал, стопира и отива при него. Всички се чудят какво се е случило и никой няма разумно пояснение на станалото.

Все отново девойката допуска, че мистериозният ѝ избавител е бил материализираният дух на нейния починал татко. По думите ѝ той е умрял неотдавна и евентуално бди над нея и я закриля като ангел пазител.

И въпреки хората, които не имат вяра в привидения и паранормални феномени, да гледат скептично на сходни теории, не такова е отношението на медиумите и сензитивите. Според тях, когато околните ни починат, не престават да са към нас и да ни оказват помощ по един или различен метод, тъй като доста ни обичат.

Понякога можем да осезаем наличието им им напълно незадълбочено, а от време на време има и физически доказателства за него. Например можем да чуем чудноват звук на стъпки в празно помещение или пък на скърцащи пружини на легло. Друг път за наличието на фантом в стаята подсказва внезапната смяна на температурата и появяването на студен лъх, изясняват експертите по окултни практики.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР