Когато Girls Aloud излязоха на сцената, за да дадат тласък

...
Когато Girls Aloud излязоха на сцената, за да дадат тласък
Коментари Харесай

Шерил удиви в прозрачен костюм, демонстрирайки невероятни извивки по време на турнето за събиране на Girls Aloud

Когато Girls Aloud излязоха на сцената, с цел да дадат подтик на своето дълго чакано турне в Обединеното кралство, освен емблематичните им шлагери накараха почитателите полуда - това бяха и техните хващащи окото тоалети.

И вярна на себе си Шерил, 40, дружно с нейните сътрудници от групата Надин Койл, Никола Робъртс и Кимбърли Уолш не пропуснаха да впечатлят. Родената в Нюкасъл певица носеше впечатляващ транспарантен костюм, който гордо показваше стегнатото й телосложение. Тоалетът също беше допълнен с подробност от пера в долната част на панталоните, пришити ръкавици и огромни сиви скъпоценни камъни към врата и костюма по тялото, което добави още един пласт искра към визията й.

И майката от една, също избра по-дълги брюнетки коси, които се развяваха от вятъра, до момента в който тя се разхождаше нагоре-надолу по сцената, до момента в който пееше техните запаметяващи се шлагери. Бандата направи първото си осъществяване от 11 години след раздялата им през 2013 година, когато беше решено, че желаят да си вземат отмора, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР