Майка, която се бори да образова децата за опасностите от

...
Майка, която се бори да образова децата за опасностите от
Коментари Харесай

Майка на 13-годишен тийнейджър, който почина плувайки в кариера, най-накрая може да каже „Дилън не умря напразно“

Майка, която се бори да образова децата за заплахите от откритите води, е доста щастлива, че преподаването на сигурност във водата се трансформира в наложителна част от националната образователна стратегия.

Беки Рамзи направи своя „ житейска задача “ да избавя животи, откакто 13-годишният й наследник Дилън умря, до момента в който плуваше в кариера. Тийнейджърът претърпя удар от студена вода и се удави единствено за три минути през юли 2011 година Мотивирана от нещастието, 44-годишната Беки стартира акция за преподаване на сигурност на водата и поддръжка за опечалените фамилии. Тя сътвори фондация Doing It For Dylan през 2021 година с патрон някогашната олимпийска плувкиня Шарън Дейвис.

И тази седмица, откакто събра повече от 100 000 подписа под петицията й за включване в учебното заведение за сигурност на водата образователна стратегия – която завоюва акцията за петиции на годината през 2022 година – Беки най-сетне научи, че е постигнала триумф. Бившата фризьорка сподели: „ За да видя това най-сетне черно на бяло в офиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР