Канадец, живеещ в Обединеното кралство, изрази недоверието си как ние,

...
Канадец, живеещ в Обединеното кралство, изрази недоверието си как ние,
Коментари Харесай

„Видях жена да залепи девет бутилки вино по време на полет – тя имаше безумно извинение от 11 думи“

Канадец, живеещ в Обединеното кралство, изрази недоверието си по какъв начин ние, британците, „ губим всякакво възприятие за въздържание “, когато идва на отмора.

Комикът Кевин Фин (@kevofinn в TikTok), който споделя, че живее в Обединеното кралство от „ към 10 месеца “, се обърна към TikTok, с цел да разкрие шока си от това по какъв начин е видял по какъв начин се държат британците по време на скорошно пътешестване до Гърция.

Всъщност Кевин изясни по какъв начин е почнал развратът, преди даже да е докоснал Гърция. Той сподели: „ Реших да отида на една нахална почивка. Бях навръх летището в Манчестър... Научих, че хората в Обединеното кралство губят всякакво възприятие за въздържание – щом влязат на летището, ваканцията стартира, изчезва.

„ Никога не съм чувал толкоз доста хора да употребяват „ добре, на отмора съм “, с цел да вършат каквото си желаят. Летяхме до Гърция, беше към три часа и половина – тази жена, Кълна се, че е изпила девет дребни бутилки вино всякога [кажейки]: „ Е, на отмора съм, може и още една....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР