Недолюбваният в Германия президент на елитния Хофенхайм Дитмар Хоп, срещу

...
Недолюбваният в Германия президент на елитния Хофенхайм Дитмар Хоп, срещу
Коментари Харесай

Най-мразеният от феновете в Германия влиза в историята с коронавируса

Недолюбваният в Германия президент на елитния Хофенхайм Дитмар Хоп, против който преди седмици стачкуваха почитатели на много други отбори, е подготвен да влезе в историята около пандемията с ковид. Фармацевтичната компания CureVac, на която Хоп е мажоритарен притежател, работи по произвеждането на ваксина против смъртоносната болест.

„ Надявам се скоро да произведем имунизацията и тя да може да доближи до всеки един човек – освен в региона, а по целия свят. Отдаден съм на концепцията да церя и пазим здравето на хората по целия свят, само че и да обезпечавам работа на моите сънародници в Германия “, разяснява Дитмар Хоп, който е именуван от почитателите на редица тимове " сина на ку*вата ".

Американското държавно управление е заинтригувано от създаването и прави опити да купи правата, оповестява Welt am Sonntag. Според изданието персонално президентът на страната Доналд Тръмп се е опитвал да увещава учени от CureVac да се реалокират в Съединени американски щати и да работят там. Германското държавно управление обаче се е намесило, с цел да резервира медиците в страната си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР