Не отговорих на човека, който ми отправи заплахата онлайн. За

...
Не отговорих на човека, който ми отправи заплахата онлайн. За
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за хейта: Може ли да наричаш депутат момченце

" Не отговорих на индивида, който ми насочи опасността онлайн. За мен по-важно беше да покажа по какъв начин тя ми е подействала “, сподели пред Би Ти Ви депутатът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

В деня на полагането на клетва на новия кабинет Петров сподели от парламентарната естрада, че е получил предизвестие да не поддържа партията на Кирил Петков и Асен Василев, тъй като ще загуби най-ценното, което има. Именно тази опасност го предиздвикала да встъпи в политиката.

„ Спокоен съм за себе си. Имайте поради, че в света, в който живеем, има доста способи да навредиш на един човек. Те не са безусловно свързани с физическо посягане “, сподели Петров. 

„ Не мога да бъда сигурен дали създателят на това обръщение беше в пленарната зала. Може би за себе си мога, само че в случай че отговоря непосредствено на този въпрос, това ми бе сложило в доста особена обстановка “, сподели Петров. Той добави, че е оповестил своята мотивация да поддържа „ Продължаваме промяната “, само че в случай че е желал да подаде сигнал в прокуратурата, е щял да го направи.

Петров разяснява и изявления в медиите по отношение на неговото решение да не съдейства на следствието. „ Един ваш сътрудник беше написал, че чалгата и рапа трябва да се махнат от политиката и приключи с „ Така че, момченце, признай си “.

Беше забавно да видя по какъв начин кореспондира това послание към чужд, който е баща на три деца, депутат… и да му викаш момченце. Мога да му дава отговор, само че като депутат би трябвало да имаш избрани задръжки “, сподели Петров.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР