Не една и две известни личности, преминали през изпитанието COVID-19,

...
Не една и две известни личности, преминали през изпитанието COVID-19,
Коментари Харесай

Глория Естефан за срещата си с коронавируса

Не една и две известни персони, минали през тестването COVID-19, споделят своите прекарвания с феновете си.
 Хю Грант, коронавирусът, главните признаци и през какво е минал артистът в борбата с заболяването
Хю Грант за срещата си с ковид

Кои са главните признаци, с които се е сблъскал артистът

Наскоро това направи певицата и бизнесдама Глория Естефан. Във видео, качено в Instagram, тя описа, че е прекарала по-голямата част от ноември в изолираност, откакто е дала позитивен резултат за COVID-19.

63-годишната Естефан споделя, че е имала шанс, понасяйки единствено " малко кашлица " и обезводняване, загуба на обонянието и усет. Тя счита, че се е заразила, макар че прецизно е спазвала всички нужни ограничения. Според нея, това се е случило в диалог с обожател.

" Имах огромен шанс, само че просто желаех да споделя с вас, че бях в изолираност, откакто един ден вечерях на открито и ме приближи човек, който не носеше маска. Опитах се да сдържа дъха си, до момента в който той ми говореше, само че очевидно все пак се е случило нещо ", споделя Естефан.

Тя счита, че се е разминала с най-тежките последици на заболяването с помощта на приема на витамини и на евентуално ниския вирусен товар на индивида, който я е заразил.

" Страхът беше най-големият ми проблем. Трябва обаче да се отърсим от него и да вършим всичко допустимо, с цел да поддържаме имунната си система допустимо най-здрава ", споделя Глория Естефан.
 Кръвната група, резус факторът и рискът от заразяване с COVID-19
Коя кръвна група е по-защитена от COVID-19

И какво значение има резус факторът ни

Певицата има голям брой бизнес ползи в Южна Флорида, която е мощно наранена от пандемията. Със брачна половинка си Емилио Естефан имат заведения за хранене с кубинска тема, хотел в Маями и дял в тима Miami Dolphins, написа Page Six.
 Коронавирусът, маските и последните рекомендации на Световната здравна организация (СЗО)
Отново за изгодата от носене на маска

Какви са последните рекомендациите на СЗО

" Знам, че в Маями сме в доста огромен растеж на заболелите. Тук в този момент е мъчно ", сподели тя във видеото си. " Моля, всички да носят маски, пробвайте се да стоите на разстояние от метър и да се предпазите ", поучава певицата, която е притежател на Грами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР