Най-вероятно четете това, защото безупречната кожа на корейките ви радва,

...
Най-вероятно четете това, защото безупречната кожа на корейките ви радва,
Коментари Харесай

Защо корейките винаги изглеждат като на 20

Най-вероятно четете това, тъй като безупречната кожа на корейките ви радва, от една страна, и озадачава, от друга. Защо корейските дами наподобяват толкоз млади? Как да създадем по този начин, че кожата на лицето да свети с и здраве, като тяхната?

Тайната е елементарна – корейците считат грижата за на лицето си за печеливша инвестиция, както от финансова позиция, по този начин и от позиция на време. Всяка вечер корейките извършват многоетапна система за разчистване и навлажняване на кожата, която към този момент е придобила мащаба на равнището на националната просвета и се е трансформирала в самобитен обред, написа actualno.com. Корейците са извънредно прецизни във връзка с грижата за лицето. По някаква причина мнозина към момента допускат, че резултатът от необикновено красивата кожа на корейските дами е генетиката.

Самите корейци създават система за грижа за лицето от десетилетия. Според специалистите, всеки от стадиите на системата е безусловно незаместим по пътя към красива и здрава кожа. Освен това, е значима последователността на приложението. Много от продуктите, които се употребяват в корейската многоетапна грижа, към момента не са ни познати. Например, есенция и емулсия. Но несъмнено си коства да опитате да ги употребявате, предлагат специалистите.

Освен това, корейската грижа за кожата на лицето е разграничена за сутринта и вечерта.

Корейска грижа за кожата на лицето заран:
Почистване: На този стадий нормално се употребяват разнообразни пяни, гелове, те могат да бъдат както типичен, по този начин и определени за решение на избрани проблеми, да вземем за пример разчистване на черни точки.
Тонизиране: Правилото е „ три секунди “. Това значи, че след измиване, в границите на 3 секунди, кожата стартира да губи влага, а загубата на 50% от влагата настава в границите на 30 секунди. Ето за какво е належащо да нанесете тоника допустимо най-бързо.
Подготовка за навлажняване: Освен това се употребяват есенции и серуми - това е централната връзка, която приготвя кожата за по-нататъшно използване на средства. Обикновено продуктът съдържа потребни за кожата минерали, растителни екстракти, витамини и прониква надълбоко в пластовете на кожата.
Използването на есенция или серум доста усъвършенства по-нататъшното разбиране на продуктите, които се ползват в идващите стадии върху кожата.

Овлажняващ: Може да се употребява гел/крем/емулсия за лице, както и околоочен крем. Целта е една – да се задържи влагата.
Специални грижи: На този стадий се употребяват средства, които би трябвало да се ползват точково. Обикновено това са артикули за акне, праймери и така нататък Tе Често имат лековит резултат.
Защита: Едва в този момент нанасяме UV предпазен крем. Такъв крем се употребява като отбрана против старешки петна и фотостареене. Това е последният стадий от утринната грижа, споделят специалистите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР