Най-скъпият футболист в историята Неймар да Силва проведе първа пълноценна

...
Най-скъпият футболист в историята Неймар да Силва проведе първа пълноценна
Коментари Харесай

ПСЖ дочака – Неймар отново тренира

Най-скъпият футболист в историята Неймар да Силва организира първа пълноценна подготовка със своите съотборници в Пари Сен Жермен от февруари насам. Снимките от днешното занятие на френския първенец бързо обиколиха мрежата.

В Испания: Неймар има сделка с Реал Мадрид

26-годишният футболист даде доста мотиви за спекулации по отношение на ориста си, откогато се контузи в турнирния мач против Олимпик Марсилия. В него той счупи метатарсална костица в ходилото, а контузията се случи в интервала сред двата осминафинални мача против Реал Мадрид в Шампионската лига.

От този момент нататък цялото внимание на играча и почитателите в Бразилия бе отдадено на това той да се завърне в точния момент за Световното състезание в Русия през лятото. И без Неймар ПСЖ завърши сезона си с домакински требъл, печелейки шампионата, Купата на Франция и Купата на Лигата. До края на сезона за парижани остава един-единствен турнирен мач, а очакванията са, че Неймар ще вземе присъединяване в него.

Ривалдо: Неймар няма да завоюва нищо значимо, в случай че остане в ПСЖ

Сега фокусът за бразилския нападател ще бъде върху натрупването на задоволително игрова процедура, което ще се случи най-вече в контролите на бразилския народен отбор преди Мондиал 2018.

В Русия „ селесао” се намира в група Е дружно с тимовете на Швейцария, Коста Рика и Сърбия.

⚽️ @neymarjr à l'entraînement du jour au Parc des Princes
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР