Винъс Уилямс е една от безспорните икони на женския тенис

...
Винъс Уилямс е една от безспорните икони на женския тенис
Коментари Харесай

Една от осемте в света: Mattel създаде кукла Барби с лика на Винъс Уилямс

Винъс Уилямс е една от безспорните икони на женския тенис от края на 90-те години на предишното столетие и началото на 21-ви век. Макар на 43 години и без изигран шампионат от март месец насам, американката към момента е деен играч в WTA тура, като някогашната номер едно постоянно е съчетава сполучливо спорта с бизнеса.

Поредният образец за маркетинговия триумф на Винъс бе решението на производителя за играчки Mattel да отдаде респект на девет спортистки за приноса в техните спортове, като пусна сбирката си от кукли Барби преди Олимпийските игри в Париж, а тенис куклата на Барби бе преобразена точно в облика на Винъс Уилямс.

Mattel показа куклите на 22-ри май, като играчката, която показва седемкратната " мейджър " шампионка, е облечена в бяло, държаща ракета и носеща златни обеци.

Освен Уилямс, другите спортистки, които бяха изобразени, като кукли, са Естел Мосели (бокс), Алекса Морено и Ребека Андраде (гимнастика), Сузана Родригес (триатлон за инвалиди), Федерика Пелегрини (плуване), Ева Свобода (лека атлетика) и футболистките Мери Фаулър и Кристин Синклер.

Venus Williams is honored with her own Barbie doll.

Her doll is a part of the new ‘Role Model’ line-up of dolls, which celebrates female sporting icons.

Very deserved.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР