Най-голямото лечебно заведение за болнична помощ на територията на област

...
Най-голямото лечебно заведение за болнична помощ на територията на област
Коментари Харесай

Престиж с дарение към областната болница във Велико Търново

Най-голямото лечебно заведение за болнична помощ на територията на област Велико Търново МОБАЛ Д-р Стефан Черкезов АД ще получи безплатно от „ ПРЕСТИЖ-96 “ АД два апаратa за изкуствена белодробна вентилация и два пациентни монитора на водещи европейси производители за битката с световната пандемия COVID-19. Дарението ще включи и средства за закупуването на медикаменти, консумативи и защитни средства за лекарите в болничното заведение и е на стойност 50 000 лв.. Оборудването се чака да бъде доставено в болничното заведение в границите на 10 дни.

Дарението се реализира със съдействието на кмета на община Велико Търново инж. Даниел Панов, а типа и моделите на здравното съоръжение са авансово съгласувани и утвърдени от доктор Сибила Маринова, шеф на реанимацията в регионалната болница с оглед оптимално облекчаване на потребностите на здравното заведение.

„ В момента живеем и работим в невиждана обстановка, във време на огромен стрес и неустановеност. На тестване е сложено освен нашето здраве, само че и нашата нравственос, отговорност, дисциплина, професионализъм, състрадание, човещина. Във време на рецесия и изключително състояние е повече от наложително да си подадем ръка за помощ. Уверявам ви, че всички ние в ПРЕСТИЖ, в качеството си на един от най-големите производители на хранителни артикули в България, пазарен водач в своите категории и виновен шеф ще напрaвим всичко по силите си, с цел да преодолеем това предизвикателство. Ще ни бъде мъчно, само че ще преминем и през тази рецесия, ще научим нови умения, ще намерим нови решения и благоприятни условия! Грижата за здравето и живота на хората в този момент е най-важна, по тази причина приканвам всички прецизно да съблюдаваме наредбите на Националния действен щаб и държавните органи! “ - споделя Дарина Стоянова, изпълнителен шеф на ПРЕСТИЖ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР