Навръх женския празник 8-и март небезизвестният пластичен хирург д-р Ангел

...
Навръх женския празник 8-и март небезизвестният пластичен хирург д-р Ангел
Коментари Харесай

Как ще прекара 8 март д-р Енчев

Навръх женския празник 8-и март небезизвестният еластичен хирург доктор Ангел Енчев ще коментира на биологични мъже – претендент дами по какъв начин става смяната на пола.

Предпочитаният от фолкпевиците лекар наподобява към този момент се е наситил на женски гърди и има намерение да се насочи към ампутация на пениси и вагинопластика – безспорно бизнес с вероятност, в случай че се опираме на международния опит.

В ЛГБТ заведение в центъра на София специалисти от няколко области ще разискват „ най-важните проблеми” на трансджендърите у нас. Съдейки по поканените посетители – юрист, психолог и лекари, явно проблемите са в главата и сред краката.

Преди полемиката обаче гостите ще изгледат документалния филм „ България в транс” и ще се насладят на изложбата „ Другите българки”. Другите българки в действителност са българи, на които им е безпределно обратно да имат мъжка анатомия и хората и страната да ги третират като представители на мощния пол.

Паралелно с това започва и осведомителна акция „ 8 въпроса за 8 март” за проблемите на трансджедърите у нас. Инициатор на акцията е създателят на изложбата и документалния филм Михаил Вучков.

Инициативите са подкрепени от Национален фонд „ Култура”, фондация „ Сингъл степ” и персонално от Георги Балинов, който с изключение на член на Управителния съвет на фондацията, е и ръководещ шеф и началник на банковото обслужване за световни технологии в Barclays, английската универсална банка. Преди това той е бил ръководещ шеф в Bank of America Merrill Lynch, където стартира кариерата си като анализатор. Българинът се прочу у нас повече около брака си с американеца Брадфърд Шелхамер през 2013 година

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР