Мрежата на компанията надхвърля 62 000 бензиностанции UTA България награди

...
Мрежата на компанията надхвърля 62 000 бензиностанции UTA България награди
Коментари Харесай

UTA България награди отличниците на Гимназията по транспорт в Бургас

Мрежата на компанията надвишава 62 000 бензиностанции

UTA България награди отличниците на Професионалната гимназия. Абитуриентите Георги Русев, Светомир Брезоев, Марин Мелиханов и Методи Кондев получиха подаръчни ваучери Edenred и предметни награди персонално от изпълнителния шеф на UTA България Йоланта Гаврилова.

. Всички момчета имат профилирани ползи в региона на превоза и към този момент са посочили отлични умения по време на учебните практики.
 UTA обезпечи брандирани екипи на надарени момчета от гимназията
По-рано през тази година обезпечи брандирани екипи на надарени момчета от тима на гимназията, които почтено показаха  морския град в националното съревнование „ Най-добър автомонтьор и най-хубав лидер на МПС “. Бургаското учебно заведение беше показано от Евън Чакъров и Кристиан Панайотов (механици) и Георги Русев (шофьор). Те демонстрираха уменията си в Хасково пред взискателно жури и сериозна конкуренция.

 е благосъстоятелност на немския тръст UTA Edenred, който празнува 60 години от основаването си. В портфолиото на компанията са включени карти за безкасово разплащане на горива с атрактивни отстъпки, устройства за отчитане на пътни такси, възобновяване на Данък добавена стойност и акцизи от Европейски Съюз и други спомагателни услуги за подвижността.

, които оферират стандартни и различни горива в 40 европейски страни. Клиентите могат да избират сред над 160 марката, както и да се възползват от редица преимущества и отстъпки, без значение с какъв брой огромен автопарк разполагат.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР