Българският отбор бе пременен с тъмнозелени сака и почти не

...
Българският отбор бе пременен с тъмнозелени сака и почти не
Коментари Харесай

Стана ясно защо извадиха олимпийския парад от стадиона по течението на Сена

Българският тим бе нагизден с тъмнозелени сака и съвсем не се забелязваше на фона на цялата приказност по Сена

Уникално улищно шоу по Сена се организира довечера във френската столица Париж. Светът за първи път вижда разкриване на лекоатлетическата олимпиада не на стадион, а по протежението на река. До този миг никой не посмя да проучва концепцията, само че явно има причина - боязън от всеобщ терористичен акт поради скупчването на прекалено много хора на едно място - в стадион. 
Точно в 21 часа българско време потегли първата лодка с тимовете на страни, започващи с буквата " А ". От крайбрежията множеството приветства гостите, само че липсва скупчване на хора, което облекчава работата на полицейските органи. 
46-е български спортисти преди малко минаха дружно с още два тима в една лодка - от страни, започващи с В. Нашите бяха в несъответствуващи за общия декор екипи - с тъмнозелени сака с дълъг ръкав - доста близки до нюанса на горските стражари. Това бе допустимо най-безвкусният цвят, който можеше да се избере за летния ваучър. 
Домакините от брега вършат необикновено шоу в нежно розово - дърветата и обилните дрехи на участниците от френска страна са в преобладаващо розово. След 30-ата минута розовото последователно стартира да става разноцветно. 
Гвоздеят евентуално трябваше да бъде Лейди Гага, която се появи в екип на кабаретна актриса и извърши парче от 1961 година.

Вижте ВИДЕОТО: 
Несъмнено най-голямата мистерия ще остане кой е фалконосецът на тази Олимпиада. Камерата го наблюдава по покриви, заключен в куфари на Луи Вютон, провесен на въже, като се задържа единствено с едната си ръка, а в другата носи виртуозно факлата. Атлетът е със закрито лице и най-рано след час ще се разбере неговото име. 
Шоуто минава през всички паметни места на Париж, с което ще ознаменува започването на 33-ата Олимпиада. 

Бургас също отбелязва откриването на Олимпийските игри на площад " Атанас Сиреков ", където в този миг са се събрали над 200 души. Сред формалните лица са зам.-кметът по спорт Манол Тодоров и легендата на родния футбол Златко Янков

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР