Когато съдията, наблюдаващ наказателния процес срещу Доналд Тръмп, установи на

...
Когато съдията, наблюдаващ наказателния процес срещу Доналд Тръмп, установи на
Коментари Харесай

Какво ще стане, ако Тръмп бъде осъден в Ню Йорк? Никой не може наистина да каже

Когато съдията, наблюдаващ наказателния развой против Доналд Тръмп, откри на 6 май, че Тръмп е нарушил заповед за задръстване за десети път, той му сподели, че „ последното нещо, което желая да направя, е да слага вие сте в пандиза. "

" Вие сте някогашният президент на Съединените щати и евентуално идващият президент също ", сподели арбитър Хуан Мърчан, разсъждавайки върху голямото значение на сходно решение.

Дали да хвърли в пандиза хипотетичния претендент за президент на Републиканската партия е избор, пред който Мърчан скоро може да се изправи още веднъж, в случай че правосъдните заседатели по делото за „ безмълвните пари “ на Тръмп гласоподават да го осъдят. Заключителните причини и разискванията на правосъдните заседатели стартират тази седмица.

Анализира десетки каузи, заведени от Окръжната прокуратура на Манхатън, в които подправянето на бизнес записи е най-сериозното обвиняване при покачване на обвиняване. Той откри, че почти един на всеки 10 от тези случаи е довел до присъда лишава...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР