Постоянно слушаме, как трябва да сме апатични, защото това са

...
Постоянно слушаме, как трябва да сме апатични, защото това са
Коментари Харесай

Д-р Емил Соколов от ПП –ДБ: Кампанията ни минава под мотото надежда срещу апатия

„ Постоянно слушаме, по какъв начин би трябвало да сме апатични, тъй като това са едни „ служебни “ избори, за които няма смисъл да се върви до урните – мантри с десетилетна история от българския политически пейзаж. От другата страна имаме различен прочит на събитията: естествено, че си коства да използваме своето право на избор. Видяхме през последните 10 месеца, че по няколко основни посоки страната да съумя да се придвижи напред и към Шенген, и към Еврозоната, да стартира увеличение на приходите. Стартираха стъпки към спад инфлацията, да се отделят средства за общините, както и се случи в Бургаска област. Над 460 млн. лева са договорите подписани от Кабинета Денков с цел да се влага в хората от общините, с цел да се подвигат приходите им и те да живеят по-добре. В нашата обстановка сега е повече от ясно, че има една група от партийни персони, които се надяват на умората на хората и неналичието на висока изборна интензивност. Така различен ще реши, какво е най-хубаво за тях. И тук, в действителност се появява втората сюжетна линия. Сблъскват се ползите на дребното с тези на многото или тези на българските жители. Най-логично е да гласоподават, колкото се може повече хора. По този метод се смъква тежестта на твърдите партийни ядра и това прави Народното събрание по-разнообразен, което е в действителност демокрацията “.

Това показа в ефира на Дарик, доктор Емил Соколов. Той е от Бургас и макар, че е едвам на 31 години, към този момент е почитан учител по международна и българска история. Във времето е по-популярен измежду обществото като политически анализатор, а през последните няколко години е и политически деен като част от „ Продължаваме Промяната “. На тези парламентарни избори, доктор Емил Соколов е претендент за депутат в бургаската листа на Продължаваме Промяната – Демократична България с номер 14 в бюлетината и преференция 104.

Желанието му да бъде в 50-то Народно заседание стимулира с три съществени дела, по които е убеден, че е належащо да се работи. Сред тях са проблемите в българското обучение и просвета, съответна и в по-широк набор от услуги грижа за уязвимите групи като социално-слаби, възрастни и деца с тежки болести, изоставени и измъчвани. Не на последно място, той слага напъните за огромно показване на културно-историческото завещание на страната ни на международната карта.

Наясно е, че по всяка една от тези тематики е нужна работа в идващите няколко години, само че е има готовността, силата и на първо място визията за реализация на планове, които да доведат до осезаеми изгоди в трите посоки.

По думите на историка, изборите са като стрес-тест за едно общество. Те демонстрират до какъв брой сме научили своите уроци.

Повече за това, чуйте от бургаския претендент за депутат на Политическа партия – Демократична България с преференция 104 и бюлетина №14, доктор Емил Соколов в звуковия файл:

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР