Националният селекционер на България - Николай Желязков, разкри причината за

...
Националният селекционер на България - Николай Желязков, разкри причината за
Коментари Харесай

Желязков: Президентът ми написа титулярите на листче, а аз си събрах багажа и си тръгнах

Националният селекционер на България - Николай Желязков, разкри повода за напускането си на румънския Аркада Галац преди 5 години, като хвърли напълно виновността върху президента на тима.

„ Президентът на клуба беше извънредно богат човек. Извади едно листче и ми написа състава за мача. След което аз му споделих - „ Ако ти си в положение да го направиш това, нямаш потребност от мен! “ И играх със състава, с който аз считам, естествено. Имах диалог по-късно. Казаха ми, че в Румъния имало сентенция, че, който заплаща, той поръчва музиката. И аз си се прибрах у дома. Под достолепието ми е някой да ми подрежда състава. Аз почитам треньорската специалност и себе си прекалено много, с цел да постъпя по този начин. Но не са митове такива истории. Случи се и с мен. Спя доста добре. Стана ми жа за президента на тима, тъй като за мен това е ниско равнище на взаимоотношения с треньора “, сподели Желязков пред bTV.

За сходен сюжет чуваме прекомерно постоянно по балканските ширини, като даже това е една от аргументите, с цел да виждаме един непрекъснат спад в качеството на редица спортни дисциплини от нашия район.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР