Взискатели по делото са Община Несебър, ТД на НАП-Бургас и

...
Взискатели по делото са Община Несебър, ТД на НАП-Бургас и
Коментари Харесай

5-звездният Зорница сендс на кума на Румен Овчаров край Св.Влас пак на тезгяха за 16,682 милиона

Взискатели по делото са Община Несебър, Търговско дружество на НАП-Бургас и Първа капиталова банка

5-звездният хотел „ Зорница Сендс “ в Свети Влас още веднъж е изваден на обществена обмен от частния правосъден реализатор Ивелина Божилова, излиза наяве от уеб страницата на ЧСИ. Цената, от която ще стартира наддаването е 16 682 400 лв.. Точно година по-рано бе изработен първи опит за продажба на хотела, тогава за него желаеха 16,901 млн.лева.    

Взискатели по делото са Община Несебър, Търговско дружество на НАП-Бургас и Първа капиталова банка.

„ Зорница Сендс “ е благосъстоятелност на „ Хелт енд Спа холидейс “ ЕООД, което се свързва със столичния предприемач Георги Георгиев.

Комплексът се намира в местността Козлука – сред Елените и Свети Влас и отвори порти през 2006 година, когато провокира възторг. Освен страхотната база и местонахождение мениджмънтът залагаше и на тематични вечери с забавни стратегии, а кухнята бе страхотна.

Това не е първият обект на Георги Георгиев, който е разгласен за продажба поради задължения. Преди време ЧСИ се опита да продаде и забавен парцел за 17 млн.лева в Слънчев бряг – на метри от плажната линия.

Георги Георгиев е известен столичен предприемач, който е прочут в общественото пространство с близостта си с някогашния енергиен министър Румен Овчаров, който му е кум.

Георгиев развиваше впечатляващ бизнес при ръководството на Тройната коалиция (2005-2009), а посредством „ Пиринска туристическа компания “ осъществя няколко огромни планове. Чрез дъщерна компания на това сдружение построи и стопанисва „ Зорница Сендс “.

Интересна детайлност е, че уеб сайтът за резервации Booking продължава да предлага стаи за идния летен сезон. В момента двойна стая с непълен аспект към морето може да бъде резервирана за средата на юни на промоционална цена – 879 лв. вместо 1149 лв. за 4 нощувки, ол инклузив. В уеб страницата обаче хотелът е разгласен за 4-звезден.

Хотелът има и пречиствателна станция, за която ще се наддава настрана. Стартовата цена е 348 800 лв..
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР