Зрителите на Emmerdale ще видят как един убийствен“ герой прегази

...
Зрителите на Emmerdale ще видят как един убийствен“ герой прегази
Коментари Харесай

Звездата на ITV Emmerdale дразни самоличността на нападателя на Итън като смъртоносен обрат е потвърден

Зрителите на Emmerdale ще видят по какъв начин един „ смъртоносен “ воин прегази Итън Андерсън идната седмица, а в този момент една звезда от сапунената стратегия на ITV нервира кой е той.

Актьорът от Кейлъб Милиган Уил Аш загатна дали един от тримата посочени обвинени може да е водачът зад удара и бягството идната седмица, оставяйки Итън ранен при офанзива за възмездие. Има също подмятания, че може да е някой напълно различен, до момента в който съответно трима души имат претекст.

Животът на сина на Кейлъб, Ники, остава на линия, като той към момента е в болница, откакто беше ранен и оставен да почине в неотдавнашен епизод. Неговият другар Итън катастрофира с колата, в която бяха, откакто пийнал, преди да извади Ники от транспортното средство и да избяга от местопроизшествието.

Кейлъб, майката на Ники, Руби и чичо му Каин, се заклеха да отмъстят след ареста на Итън по време на епизода в понеделник с него освободен във вторник. Със сина си на животоподдържащи апарати, Кейлъб избухва, когато вижда Итън да се ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР